Scroll Top

Premieră în România: Acum poți achiziționa energie și gaz prin intermediul aplicației Glovo

Premieră în România:
Acum poți achiziționa energie și gaz prin intermediul aplicației Glovo

 

Restart Energy este primul și singurul furnizor român care permite acum consumatorilor din România să achiziționeze energie verde sau gaze naturale prin intermediul aplicației mobile Glovo, sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine.

“Nu mai este nicio noutate că, în secolul 21, totul trebuie să fie rapid, ușor și intuitiv. Noi am fost, dintotdeauna, o companie cu procese intuitive și axate pe nevoia clientului și ne menținem promisiunea de a oferi cea mai plăcută experiență de furnizare, 100% digitală. Mai ales acum, în context pandemic, dorim să fim alături de clienții noștri pe toate canalele online posibile și să le luăm grijile de pe cap. Schimbarea furnizorului de energie ar trebui să fie un proces la fel de ușor ca o comandă prin Glovo.” declară Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

Restart Energy pune la dispoziția consumatorilor din România, prin intermediul aplicației Glovo, în promoție limitată, 500 de vouchere valorice de energie electrică, de 100 kWh, 200 kWh, 300 kWh și 500 kWh, și 500 de vouchere valorice de gaze naturale, de 500 kWh, 1 MWh și 5 MWh, care pot fi achiziționate rapid și ușor, fără birocrație și cu 30% mai ieftin, având toate taxele incluse.

Mai mult decât atât, furnizorul își întâmpină clienții cu un bonus de 50 kWh la semnarea contractului și cu un kit de protecție împotriva COVID-19, care este trimis împreună cu prima factură. Tot pentru lupta împotriva virusului, compania donează o parte din profitul realizat în  2020 Asociației Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Restart Energy, furnizor român de pe piața liberă, a luat naştere din dorinţa de a pune bazele unei companii transparente de furnizare, care oferă clienţilor energie verde şi gaz la un preţ preferenţial, dar și servicii de calitate, create și axate pe nevoile clienților, toate fără birocraţie. Satisfacţia consumatorului este scopul principal al companiei, care, pe lângă ofertele competitive, are ca misiune și să ofere cea mai plăcută experiență de furnizare.

Împreună cu ofertele promoționale și prețurile competitive la energie și gaz, Restart Energy oferă și o serie de beneficii, toate orientate spre satisfacția clientului:

  • suport non-stop, 24/7, prin ‘Serviciul de Urgență Restart 24h’. Echipa Restart Energy răspunde în permanență pentru orice problemă legată de distribuție;
  • pentru alt tip de solicitări, departamentul de Relații Clienți răspunde în mai puțin de 2 minute telefonic și pe chat și în mai puțin de 24 ore la orice problema venită pe email. În plus, sunt disponibili pe toate canalele online: chat website, Facebook Messenger, Whatsapp, Telverde, telefon, email;
  • transparență și flexibilitate, prin portalul online Restart, care oferă acces oricând la informații despre consumul de energie si gaz al clienților;
  • gestionarea contului de client 100% online. Se poate plăti factura online în peste 20 de modalități, inclusiv fără autentificare în cont;
  • nu aplică penalități și garanții pentru ieșirea din contract în caz că te răzgândești.

 

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru 30,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca a fost prima companie de pe piața românească ce a oferit posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație.

Restart Energy a fost dintotdeauna o companie inovatoare și atentă la nevoile reale ale consumatorilor din România, desfășurând, de-a lungul timpului, o serie de premiere, printre care se regăsesc:

  • prima companie din România care a introdus posibilitatea alegerii unui nou furnizor exclusiv online, fără birocrație;
  • prima companie de energie din România care a obținut un record mondial Guiness prin inițiativa de responsabilitate socială “Electric Tour” – cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică, pe teritoriul unei țări (detalii pe www.electrictour.ro);
  • primul furnizor național care a funcționat de la înființare printr-un sistem de franciză, sistem care a acordat șansa multor firme locale să își diversifice serviciile, să creeze locuri noi de muncă și să își păstreze competitivitatea pe plan regional.

 

Despre Glovo

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 548 orașe din 19 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en