Scroll Top

Ce faci in caz de deranjamente energie electrica?

deranjamente energie electrica

Ca oricarei persoane, exista lucruri care nu iti plac. Iar primul exemplu care ne vine in minte este acel moment cand te trezesti brusc intr-o situatie de deranjamente energie electrica. Putin frustrant, nu? In special daca asta se intampla exact atunci cand ai mai multa nevoie de electricitate: in timp ce iti merge masina de spalat, in timp ce te uiti la un film sau chiar in timpul unei video conferinte.

Inainte de a afla ce trebuie sa faci in caz de deranjamente energie electrica, trebuie sa iti explicam exact de ce se intampla aceste situatii.

Pentru inceput, trebuie sa stii ca intreruperile in furnizarea de electricitate pot fi de doua feluri: neplanificate sau planificate si anuntate in avans. 

Deranjamente energie electrica sau intreruperile neplanificate, pe care le uram cu totii, sunt, in principiu, cauzate de probleme precum vechimea sau calitatea retelei de distributie, cat si surprasolicitarea retelei, interventii neautorizate, accidente sau chiar furturi de energie. In plus, de multe ori, conditiile meteo nefavorabile, precum furtuni cu descarcari electrice sau caderi masive de zapada pot cauza, la randul lor, probleme. 

Pe de alta parte, exista si intreruperi planificate de energie electrica, cauzate, in general, de lucrari de modernizare pe care operatorul de retea le desfasoara in zonele in care este prezent. In mod normal, acestea sunt anuntate in prealabil de operatori, pe site, la sectiunea aferenta.

In functie de zona in care se afla locul tau de consum, poti consulta, oricand, lista de intreruperi planificate: 

Pentru deranjamente energie electrica sau intreruperi neplanificate, recomandarea noastra este sa contactezi operatorul de retea zonal, in functie de zona in care te afli: 

Ce faci in caz de deranjamente energie electrica daca esti in furnizare la Restart Energy?

Echipa Restart Energy iti sta la dispozitie, 24/7, pentru orice urgente la instalatia de energie electrica. Da, 24 de ore din 7 zile. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic la 0749.225.412. Stim ce inseamna o situatie de urgenta. Si stim cat de important este timpul tau. Asa ca iti promitem sa iti raspundem in cel mai scurt timp cu putinta. Si ne tinem de promisiune si daca ne contactezi pe oricare dintre canalele de comunicare online pe care ti le punem la dispozitie.

Aici, pe pagina dedicata situatiilor de deranjamente energie electrica poti sa gasesti toate informatiile necesare.

Furnizorul Restart Energy nu este responsabil pentru fluctuatiile de calitate ale energiei electrice si nu poate sa intervina asupra retelei. Insa, putem anunta despre o problema sau sa cerem informatii, in numele tau, operatorului de retea din zona ta si sa iti comunicam mai departe care este stadiul interventiei distribuitorului. Ne straduim de fiecare data sa rezolvam neplacerea pentru tine. Noua ne pasa de clientii nostri si facem toate acestea pentru a duce la bun sfarsit principala noastra misiune: aceea de a oferi cea mai placuta experienta de furnizare de energie electrica. 

Noi credem ca e foarte important sa stii ca, in cel mai neplacut moment, furnizorul tau de energie electrica este alaturi de tine non-stop si incearca sa solutioneze provocarea pentru tine. Nu te lasm singur atunci cand intampini dificultati cu furnizarea sau distributia energiei electrice. Special pentru tine avem o echipa dedicata de suport non-stop pentru orice problema, prin Serviciul de Urgență Restart 24h, inclus in orice tip de abonament.

Hai sa ne cunoastem. Intra acum in legatura cu noi si cere o oferta personalizata, potrivita nevoilor tale zilnice. Sau consulta beneficiile celui mai cerut pachet de energie electrica: Energy Go Avantaj.

Related Posts