Cum aleg un furnizor de energie ieftina online și de ce?

imagine-articol
Cum alegi un furnizor de energie ieftina online și de ce?

Un furnizor de energie ieftina online te ajută să nu mai pierzi timp prețios la coadă la ghișee, este mereu în contact cu tine prin suport live online, pe facebook messenger și pe aplicația mobilă și îți oferă un preț mai bun, deoarece el este cel care cumpără și negociază energia și gazul natural, având astfel posibilitatea să-ți ofere ție oferta cea mai ieftină.

Poate ai auzit adesea despre liberalizarea pieței de energie electrică și gaz natural, dar nu știi exact la ce se referă?

Este bine să știi că de la 1 iulie 2007, piața este deschisă pentru toți consumatorii, ce au șansa să aleagă un furnizor dintre cei licențiați de ANRE și să negocieze clauzele contractuale și prețul. Tu poți analiza opțiunile existente pe piața de energie și gaz, ceri oferte și selectezi ce te avantajează și îți oferă servicii mult mai bune și rapide.

Anul 2018 aduce noi vești pentru furnizori de energie ieftina online

Funizorul de energie ieftina online va deveni aliatul tău permanent. Începând de la 1 ianuarie 2018 toate prețurile reglementate la energia electrică vor fi eliminate și toți consumatorii casnici vor cumpăra energie la prețuri concurențiale de pe piață.

Pentru a fi protejat de această creștere a prețului la energie și gaz este bine să te informezi din timp și să alegi cel mai ieftin furnizor online. În niciun caz să nu semnezi contracte trimise acasă de vechiul furnizor înainte să te informezi despre noile condiții și ce alternative de furnizare energie electrică și gaz natural mai bune și mai ieftine sunt pe piață.

Cum are loc schimbarea furnizorului de energie online?

Pașii sunt simpli și în folosul tău și au în vedere doar câteva elemente pe care le vom dezvolta în rândurile următoare.

  1. După ce ai comparat tarifele, serviciile extra oferite de furnizori, proveniența energiei, ești pregătit să faci schimbarea de furnizor online în mai puțin de 5 minute.
  2. Pentru a putea verifica exact economia oferită, verifică pe facturile recente consumul mediu de energie și gaz al locuinței sau companiei tale.
  3. În momentul în care ești convins și vrei să colaborezi cu furnizorul preferat, îl apelezi la numerele de telefon dedicate, la Restart Energy ai multiple opțiuni: Facebook messenger. Linia gratuită TelVerde: 0800 41 00 40 sau intri repede pe calculatorul online de ofertă la energie și gaz. Schimbarea furnizorului se poate efectua și de pe telefonul mobil intrând pe : restartenergy.ro în mai puțin de 5 minute. Furnizorul de energie online se va ocupa de toate demersurile, va procesa portarea de la vechiul furnizor fără niciun efort din partea ta.
  4. Între 3 si 5 săptămâni se va efectua schimbarea furnizorului. Tu vei fi contactat de noul tău furnizor pentru a-ți spune care este ziua în care te vei bucura de energie mai ieftină. Dacă schimbi atât gazul, cât și electricitatea vei putea beneficia de dublă economie.

Cum ajunge energia la furnizorul de energie ieftina online?

Etapele sunt ușor de reținut și importante pentru a ști exact cu ce se ocupă furnizorul și cum de poți avea atâte beneficii mult mai bune.

Producătorul, cel care generează curentul, din surse eoliene, biomasă, fotovoltaice, hidroelectrice, termoelectrică, hidrocarburi sau nucleară va semna un contract de livrare energie cu furnizorul. Între producător și furnizor se mai află 2 entități juridice și anume: transportator și distribuitor.

Trasportatorul în România este Transelectrica, iar distribuitorul este cel ce exploatează și întreține rețelele electrice: cablajele, stâlpii, contoarele, posturile de transformare etc. Distribuitorul are responsabilitatea de a alimenta cu energie locul de consum și răspunde direct de calitatea alimentării și eventuale probleme: întreruperi de electricitate, fluctuații de curent, precum și de citirea contoarelor de energie și gaz.

A patra etapă și cea mai importantă pentru prețul final facturat este relația cu furnizorul, care cumpără energie și o transferă spre tine. Un furnizor de energie și gaz acreditat ANRE va semna cu tine un contract de furnizare energie și îți va oferi un preț mai scăzut, condiții de plată, de verificare și răspunsuri la deranjamente sincere și clare.

Restart Energy este furnizorul de energie și gaz online, prezent pe piața de energie regenerabila încă din 2009, care îți livrează pachete de energie cu 57% energie verde inclusă, asta înseamnă că noi creștem România către un drum cât mai curat, lipsit de poluare.

La Restart Energy ai parte atât de avantaje unice pe piață: prețuri mai mici cu 20%, schimbarea online in mai putin de 5 minute, posibilitatea de a economisi dublu la energie si gaz, abonamente lunare fixe la energie si gaz cu regularizare la 6 luni, autocitirea de pe telefon, contorizare wireless cu aplicație web și pentru telefon dedicată, rapiditate și oferte personalizate pentru fiecare tip de consumator: contract electicitate, economisește X2: curent și gaz și Consumatori mai mari > 5MWh.

Alege furnizorul online de energie și gaz care a dovedit că îți respectă drepturile.

Restart Energy te ajută să afli oferta în doar 5 minute și după ce ai trimis toate datele te poți bucura liniştit de curent și gaz ieftin obţinut online.

Îți oferim abonament lunar fix, 20% reducere direct pe facturi, 57% energie regenerabilă, contorizare wireless și aplicație dedicată testată în conformitate cu CE, suport 24h din 24 și plata rapidă în 12 modalități în peste 300 de puncte de plată. Dacă dorești informații suplimentare și contractarea offline ne gasețti în peste 200 locații comerciale în România.

 

Energie gratuită pentru tine si prieteni?  

Convinge-te chiar acum!