Scroll Top

Cum sa obtii energie electrica ieftina

Energie electrica ieftina

Energie electrică ieftină

Cu toții ne dorim energie electrică ieftină. Pentru ca acest lucru să fie posibil, la Restart Energy ne concentrăm atenția asupra clienților. Nu investim resurse în reclame TV, nici în nenumărate sucursale în țară. Vrem să menținem procesul de contractare a energiei electrice online pentru ca toți clienții noștri să poată dispune de energie electrică la prețuri avantajoase.

Abonamentele de energie electrică                      

Această nouă modalitate de abordare a energiei electrice vine ca o revoluție în România în mod special în urma liberalizării pieței de furnizare a energiei. Principala noutate pe care acest sistem o prezintă este comoditatea de a putea plăti o sumă fixă lunară pentru consumul de energie. În acest fel, facturile tale vor fi mereu constante.

Răspundem și  la întrebările cele mai frecvente despre aceste abonamente chiar aici:

– Plătesc aceeași cantitate de bani lunar, dar ce se întâmplă dacă consum mai multă sau mai puțină energie?

În cazul în care consumi mai puțină energie decât valoarea abonamentului, acești bani îți vor fi înapoiați de către Restart Energy în urma regularizării consumului în baza datelor distribuitorilor de energie. Această regularizare se face aproximativ o dată la 6 luni. În cazul în care consumi mai multă energie, în baza aceluiași proces, va trebui să abonezi energia extra consumată în factura regularizată.

Noi ne asigurăm ca valoarea abonamentului de energie pe care în ai să fie cel mai apropiat consumului tău, iar aceste diferențe vor fi minime.

– Cât mă va costa să îmi schimb furnizorul de energie?

Schimbarea furnizorului de energie electrică este gratuită pentru clienți. Compania de furnizare se ocupă de toate demersurile.

Energie electrică ieftină online

Siguranța meținerii unui preț mic al energiei electrice vine din propriul proces de contractare a serviciilor. Menținând toate procesele online, prețul energiei electrice este avantajos și sigur. Acest proces ne permite să oferim condiții avantajoase clienților noștri și să investim resurse în modernizarea proceselor.

Pentru ca oricine să se poată convinge de aceasta, am pus la dispoziția clienților calculatorul nostru tarifar online, care arată informațiile de plată și condițiile avantjoase în funcție de consumul individual al fiecăruia.

Așadar, energia electrică ieftină este o realitate atât în panorama prezentă cât și cea viitoare, iar energia online va avea o dezvoltare majoră pe parcursul următorilor ani.

Related Posts