Scroll Top

Energie verde in abonamentul tau la Restart Energy

energie verde

Zilele de vara au disparut  ,,in ceata”. Ducem deja dorul soarelui care ne invaluia cu atata usurinta in lumina si energie dis-de-dimineata. Era acea energie care ne motiva sa ne ridicam din pat si sa incepem ziua, energia care ne dadea puterea de a ne transforma, de a ne incarca pentru ceea ce urmeaza!

Soarele, acest astru considerat in unele culturi o zeitate, nu este insa doar o sursa de buna dispozitie, ci este de departe cea mai importanta sursa de energie pentru viata de pe Pamant! Mai mult de atat, este sursa unei energii regenerabile. Desigur ca nu mai suntem dispusi  sa ne intorceam la lumina lumanarii, poate doar asa pt un cadru romantic, cateodata, dar cam atat. In consecinta, productia si consumul de energie electrica este in permanenta crestere, exercitand presiuni considerabile asupra mediului.

Schimbarea determina schimbare

Nu ne prea place amestecul acesta intre anotimpuri din ultimii ani. Vara e prea  scurta, iarna  are doar cativa fulgi de nea sporadici, care-si amintesc prin martie ca ar fi bine sa mai cheme  cativa. Aceste schimbari climatice oglindesc o sumedenie de efecte secundare in natura si in sanatatea ta, a noastra a tuturor.  Acestea sunt rezultatele consumului  de energie electrica care are la baza surse neregenerabile precum carbunele, gazele, petrolul. Dar ce ne-am face fara ea? Circumstantele se schimba permanent, iar noi e necesar sa ne adaptam deasemenea!

Sa se revizuiasca, dar sa se schimbe ceva.

Unii dintre noi avem inca impresia ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, sau altfel spus ca noi suntem centrul universului si ni se cuvine totul, cu orice pret. Pretul este insa deja prea mare si e momentul sa facem o schimbare esentiala. Energia electrica este de nelipsit in cotidianul vietii nostre, asta deja nu se mai poate schimba. Dar noi putem face o schimbare semnificativa in felul cum administram  consumul de energie electrica si in optarea pentru o energie regenerabila!

Sa valorificam deci lumina soarelui nu doar obtinand un bronz frumos, ci  facand alegeri de durata, care nu trec la fel de repede ca vara.

Un lucru bun cu efort minim

Captarea energiei solare si transformarea ei in energie electrica este o preocupare permanenta aici la Restart Energy. Avem certitudinea ca grija de planeta noastra si resursele ei ne revine fiecaruia in parte, dar ca impreuna putem schimba ceva. Vrem sa lasam in urma  noastra ceva mai bun! Vrem sa beneficieze de energie electrica si generatiile ce vor urma! La Restart Energy, indiferent ce abonament alegi pentru energia electrica, beneficiezi automat de 57% energie verde inclusa in pret.

Iti propunem sa faci un salt imaginar in viitor si sa vizualizezi cum ar arata acesta daca noi azi hotaram ca energia electrica este un bun comun de care ne bucuram nu doar noi ci si cei ce vin in urma noastra. Alege abonamentul cu energie 100% regenerabila la Restart Energy, gasesti informatii ce te pot ajuta aici.             

Soarele, aceasta presupusa zeitate, este un furnizor natural de energie! Distanta de la Pamant la Soare este de 150 milioane de km si totusi lumina soarelui o strabate in 8 minute si 20 de secunde! Cu ce usurinta face lumina calatoria si ce beneficii ne aduce ea! Suntem fiecare la un pas de a schimba viitorul!  Au ramas  celebre vorbele: ,,Un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire”! Chiar asa!

Related Posts