Scroll Top

Cât îţi ia să obţii energie electrică ieftină online?

energie-electrica-ieftina-online

Cât îţi ia să obţii energie electrică ieftină online?

Analizele aprofundate în domeniu au arătat că oamenii pot economisi până la 20% prin trecerea către un nou furnizor de energie electrica ieftina online, dar pare complicat nu? Orice schimbare, în aparenţă poate fi percepută ca fiind greoaie şi complicată. Total greşit, deoarece avantajele sunt doar în câştigul tău.

 

Ce trebuie să tai de pe lista cu preconcepţii despre schimbarea furnizorului online

Transferul la un nou furnizor costă?

Este bine de ştiut că tu nu trebuie să pierzi timp cu tot procesul. Mulţi cred că trebuie să contacteze furnizorul actual, să completeze nu ştiu câte hârtii, să cumpere anumite accesorii, contoare sau să investească bani. Tot ce trebuie să faci e să dai un telefon, să intri pe website-ul furnizorului sau să scrii un email. Foarte simplu, plus că tot acest proces este complet gratuit. Furnizorul se ocupă de tot ce este nevoie pentru tine.

O să rămân fără energie electrica o perioadă?

Eşti decis să ai energie electrica ieftina online, dar mai ai câteva nelămuriri. Este esential sa stii că intregul proces nu iti va intrerupe curentul, ci se va face treptat, ca tu sa te bucuri de toate facilitatile pe care ti le ofera. Furnizorul actual va transfera datele de citire a contoarului in ziua schimbarii, in asa fel incat vei plati exact cat ai consumat. Singurul lucru sesizabil va fi o factura mai mică.

Trebuie să plătesc pentru o nouă instalaţie?

Nu va veni o echipă de muncitori la uşa ta, nu se vor schimba ţevi la subsol, nu trebuie să sape nimeni în grădină şi nu ai nevoie de un nou contor. Electricitatea va fi livrata in acelasi mod, cu un pret mai mic si avantaje vizibile (aplicație dedicată, contor wireless, consultanță, suport 24h din 24, oferte dedicate pentru companii).

 

Cum funcţionează procesul de trecere către un nou furnizor

  1. Află cât de mult economiseşti prin mutarea către un furnizor mai bun prin verificarea calculatorului nostru online de comparare – vezi cum funcţionează.

 

  1. Caută cea mai recentă factură de electricitate şi verifică tariful curent şi consumul de energie în medie lunar. Iar dacă nu ai o factură la îndemână, calculatorul online va putea estima consumul în funcţie de tipul de casă, spaţiul firmei, numărul de camere.

 

  1. De îndată ce ai trecut datele, tipul de consumator, adresa, consumul, vei fi direcţionat către o pagină de analiză ce-ţi va arata cât economiseşti în fiecare an cu noul furnizor de curent ieftin online.

 

  1. Te poţi abona la newsletterul nostru pentru a primi pe email noutăți, oferte și informații utile. Poți trimite oferta prin e-mail pentru o analiză mai amănunțită, sau să continui procesul de schimbare a furnizorului online, apăsând pe „Vreau să schimb furnizorul”.

 

  1. De îndată ce ai trimis toate datele către furnizor, va porni un proces de schimbare ce durează 21 de zile. E o procedură simplă ce nu antrenează noi instalaţii sau reparaţii.

 

În doar 5 minute ai aflat de îndată cât economiseşti anual, cât plăteşti lunar la noul furnizor şi astfel te poţi bucura liniştit de electricitate ieftina obţinută online.

Restart Energy îţi prezintă transparent întregul proces şi te îndeamnă să te convingi de diferenţele sesizabile. Află toate avantajele expuse: ofertă energie electrică online şi optează pentru ce este mai bun pentru tine sau firma ta.

Related Posts