Scroll Top

De ce să îmi schimb furnizorul de energie și gaz natural

De ce sa imi schimb furnizorul de energie si gaz natural

De ce să îmi schimb furnizorul de energie și gaz natural?

Aceasta este întrebarea pe care mulți consumatori casnici și persoane juridice o formulează în momentul în care văd noi oferte venite de la furnizorii de pe piața concurențială. Încercăm să punem în lumină aspectele principale ale acestei noutăți.

În primul rând, vrem să facem diferența între distribuitorii de energie electrică și gaz natural și furnizori. Așa cum menționam și în alt post pe acest blog, furnizorii și distribuitorii de energie sunt doua entități diferite:

Furnizorul de energie și gaz achiziționează energia electrică și o vinde către consumatorul final. Acesta se ocupă strict de contractarea serviciilor de furnizare ale consumatorului final. Nu răspunde pentru întreruperile de energie electrică și a gazului natural sau defecțiunile instalațiilor.

Distribuitorul de energie și gaz este persoana juridică responsabilă de întreținerea tuturor mediilor fizice prin care energia electrică și gazul natural ajung la consumatorul final. Acesta asigura calitatea si continuitatea furnizarii energiei electrice si a gazului natural si este responsabil pentru orice intrerupere a serviciilor.

Piața energiei electrice și a gazului natural s-a liberalizat și a devenit practic 100% concurențială în domeniul furnizării energiei și a gazului. Aceasta înseamnă că prețul energiei electrice și al gazului se stabilesc în funcție de concurența dintre firmele de pe piață. Ca urmare a acestei schimbări, acum atât  utilizatorii casnici de energie electrică și gaz cât și persoanele juridice, nu mai sunt obligate să rămână la vechile companii, ci au posibilitatea să aleagă o nouă firmă de furnizare cu prețuri mai mici și condiții mai bune. Acest mod de funcționare este activ în multe țări ale Uniunii Europene de mai mulți ani, deși în România este un proces relativ recent despre care consumatorii încă nu dețin foarte multe informații.

Restart Energy, furnizor de energie și gaz

Parte a Armand Group, cu o experiență de peste 9 ani în domeniul energiei regenerabile, Restart Energy aduce o soluție complectă și unică în domeniul furnizării energiei electrice și a gazului natural atât consumatorilor casnici cât și persoanelor juridice.

De ce complectă? E simplu: preocuparea noastră principală se află în jurul clientului. Această schimbare presupune:

  • Zero costuri
  • Zero deranj
  • Zero birocrație
  • 100% sigur prețuri mai mici
  • 100% suport 24/24h

De ce unică? Doar la Restart Energy poți beneficia complect gratis de Contorul Wireless patentat de noi prin care vei putea sa controlezi consumul de energie electrică și să ști în permanență care sunt consumatorii activi din locuința ta pentru a le putea optimiza consumul.

Aici îți arătăm în avans cum va arăta această aplicație pe care o vei avea disponibilă atât pe computer cât și pe telefon!

Care este oferta noastră?

Abonamente de energie și energie verde pentru persoane fizice și juridice.

Oferte de gaz natural pentru persoanele fizice și juridice.

Spune și tu DA schimbării furnizorului și convinge-te că există o soluție mai bună. Economisești din prima lună!

Related Posts