Furnizor de energie și gaz online cu servicii de intervenție

bg-servicii-interventie-6

Furnizor de energie și gaz online cu servicii de intervenție

 Mutarea către un nou furnizor de energie și gaz online este probabil cea mai simplă metodă prin care poți salva timp și să obții ce îți dorești: energie ieftină și condiții mult mai performante. Când ai servicii de intervenție la dispoziția ta, te poți baza cu încredere pe furnizorul tău în cazul unei probleme la instalația electrică sau de gaz.

Mai mult decât furnizare – grijă pentru locuința ta

După cum știi furnizorul este cel care cumpără și negociază energia și gazul natural și îți prezintă cea mai bună ofertă de pe piață. El are obligativitatea să respecte condițiile contractuale și să te factureze în conformitate cu prețul negociat. Noi, la Restart Energy ne dorim ca cei din comunitate, consumatorii de energie în România să fie mulțumiți de aceste servicii și să nu fie stresați de eventuale probleme cu electricitatea sau gazul în casă.

Am introdus în pachetele de energie, cu până la 20% mai ieftine față de actualii furnizori de pe piață, un serviciu extra: servicii de intervenție, pentru liniștea ta și un parteneriat bazat pe încredere.

Ce conțin serviciile de intervenție Restart Assist?

Restart Energy, în momentul în care devine furnizor de energie și gaz pentru locuința sau compania ta are libertatea să te ajute să rezolvi deranjamentele ce țin de avarii la instalațiile interioare de utilizare energie electrica sau gaz natural.

Cum anume? Am încheiat un parteneriat de lungă durată cu una dintre cele mai profesioniste echipe autorizate din România. Toți clienții noștri au parte de beneficii personalizate și anume: o reducere de 25% la servicii de intervenție energie și gaz.   În momentul în care întâmpini o problemă în interiorul spațiului unde locuiești sau desfășori activitatea, vei suna la numărul gratuit: 0800 41 00 40 și unul dintre operatorii noștri îți va trimite un specialist pentru a remedia deranjamentul.

Restart Assist în toată România

Oferim suport cu aperirire pe întreg teritoriul României deoarece suntem alături de fiecare membru al comunității Restart.

Acest serviciu extra te ajută imediat, doar la un apel distanță, dacă dorești verificări și revizii la gaze naturale sau intervenții și suport tehnic pentru instalațiile electrice.

De reținut! Acest serviciu de intervenție este adresat doar spațiului interior unde se alimentează cu energie și gaz, dacă întâmpinați urgențe privind alimentarea cu energie electrica sau gaz natural: căderi de tensiune, întreruperea totală a alimentării, trebuie să vă adresați operatorului de distribuție zonal.

Furnizorul tău de energie și gaz online cu servicii dedicate

La Restart Energy ai parte atât de avantaje unice pe piață: prețuri mai mici cu 20%, schimbarea online in mai putin de 5 minute, posibilitatea de a economisi dublu la energie si gaz, abonamente lunare fixe la energie si gaz cu regularizare la 6 luni, autocitirea de pe telefon, contorizare wireless cu aplicație web și pentru telefon dedicată, rapiditate și oferte personalizate pentru fiecare tip de consumator: contract electicitate, economisește X2: curent și gaz și Consumatori mai mari > 5MWh.

Te informăm corect, iar pentru contractarea offline ne gasești în peste 200 locații comerciale în România.

 

Află detalii despre serviciile de intervenție

Dă Restart Energiei Tale