Energie și gaz – 6 beneficii reale în România

energie-gaz-romanesc
Energie și gaz – 6 beneficii reale în România

Furnizorul de energie și gaz poate fi ales în mod liber de orice persoană şi firmă. Acest drept este în sfârşit al tuturor şi reglemetat de ANRE, deci totul este legal şi foarte accesibil pentru fiecare dintre noi. Era în neregulă ca o firmă să deţină monopol pe întreaga ţară, iar acum când există furnizori profesionişti şi cu preţuri mult mai bune, este momentul să efectuezi o mutare strategică.

1. Un prim beneficiu real sunt preţurile mai mici, chiar şi cu 20%. Nu ți-ar surâde să economisești şi să ai mai mulţi bani la energie si gaz si sa-i folosesti pentru casă, vacanţă, pentru copii? Gândește-te că dacă acum consumi într-o lună 500 de lei pe energie electrică şi gaz, dacă treci la un furnizor nou, plătești 400 de lei pe aceleaşi servicii, dar cu mai multe avantaje.

2. Rapiditate în rezolvarea problemelor, a reclamaţiilor şi a deranjamentelor de orice fel. Dacă o firmă de energie si gaz are monopol în România, nu crezi că-i este greu să răspundă tuturor întrebărilor? Nu o singură dată ți s-a întrerupt curentul, cât ai aşteptat? Cel puţin jumătate de oră, dacă nu câteva ore, dacă te afli în oraşe limitrofe sau la sat. O firmă cu idei inovatoare şi mulţi angajaţi antrenaţi să îți răspundă cerinţelor cu siguranţă va ajunge la tine mult mai repede şi te va sfatui în cel mai mic detaliu.

Energie si gaz cu contor inteligent

3. Noutate și supraveghere de pe telefon. Opţiunea unui contor inteligent wireless este dezvoltată în urma a peste doi ani de cercetări. Poți avea şansa să vezi în timp real consumul, să faci economie şi să fii mulţumit. Contorul se instalează pe tabloul general, fără a aduce modificări acestuia. Datele sunt transmise către servere şi astfel poți vizualiza atât calitatea, cât şi cantitatea consumului. Curând disponibile doar la Restart Energy.

4. Furnizarea de gaz vine cu cel mai mic preţ şi 3 pachete dedicate. Pentru opţiunea de gaz simplu, ești sigur pe furnizarea continuă, autocitire şi nu ai parte de estimări. Pachetul Economiseşte X2, adică acelaşi furnizor pentru energie electrică și gaz în România îți aduce o dublă economie reală, vei ști costurile dinainte de a se finaliza luna şi prețul pe care ți-l oferim nu conține abonamente zilnice. Cea de-a treia opţiune, pentru persoanele juridice, adică consumatori b4, b5, b6, a1, a2, vine cu o serie de avantaje concepute sub atenta analiză a specialiştilor pe partea de gaz natural. Automat ai economie de până la 20%, oferte personalizate pentru profilul firmei, consultanţă şi acces permanent la datele de consum.

5. Abonamentele lunare previzibilela energie si gaz. Facturile nu vor mai fi o noutate pentru tine. În fiecare lună vei ştii exact cât ai de plată. Foarte plăcut, astfel îți poţi manageria uşor banii şi să ştii dinainte cât trebuie să aloci acestor cheltuieli.

6. Plătești factura în cel mai facil mod. Da, cu un nou furnizor de energie si gaz poți plăti in 12 moduri: online şi offline, de la bancă până la aplicaţia mobilă. Asta reflectă dedicarea și faptul ca ți se înțeleg nevoile. Dacă avem la dispozitie atât de multe tehnologii, aparatura de ultimă generație, de ce sa ne complicăm cu drumuri inutile? Când putem sa profitam de toate acestea și să folosim timpul în favoarea noastră, de ce nu ai renunța la toate metodele învechite de rezolvare a problemelor?

Ia o decizie pentru tine, pentru copii şi pentru România. Restart Energy este alături de tine în cele mai reuşite decizii pe care le iei cu privire la energia electrică și gaz. Vezi ofertele reale şi convinge-te fără prea multe reclame, simplu, transparent.

Related Posts