Scroll Top

Instalația de energie si gaz: Cine vă repară defecțiunile tehnice?

energie si gaz, restart energy
Cine se ocupa de instalatia de energie si gaz cand schimbati furnizorul?

Din moment ce v-ați decis să treceți către un nou contract de energie și gaz este bine să cunoașteți toate detaliile cu privire la deranjamentele în locuință, cât și în exterior. Vom expune câteva răspunsuri la cele mai răspândite întrebări.

Se poate întâmpla, de pildă ca instalația de energie sau gaz să se defecteze, cine este responsabil de reparația aceasteia? Simplu, distribuitorul zonal este cel care se ocupă de întreținerea instalațiilor. Nu este necesar să vă îngrijorați că sunteți la un alt furnizor, distribuitorul acoperă instalațiile oricărui utilizator al rețelelor, prin lege si prin contract.

Cu ce se ocupă furnizorul?

Furnizorul este cel care  îți oferă un preț mai bun, deoarece el este cel care cumpără și negociază energia si gazul natural, având astfel posibilitatea să-ți ofere ție oferta cea mai ieftină.

Cum ajunge energia si gazul la furnizor?

Producătorul, cel care generează curentul, din surse eoliene, biomasă, fotovoltaice, hidroelectrice, termoelectrică, hidrocarburi sau nucleară va semna un contract de livrare energie cu furnizorul.

De altfel, între producător și furnizor se află: transportatorul și distribuitorul.  Trasportatorul în România este Transelectrica, iar distribuitorul este cel ce exploatează și întreține rețelele electrice: cablajele, stâlpii, contoarele, posturile de transformare etc. Distribuitorul are responsabilitatea de a alimenta cu energie locul de consum și răspunde direct de calitatea alimentării și eventuale probleme: întreruperi de electricitate, fluctuații de curent, precum și de citirea contoarelor de energie și gaz.

Furnizorul cumpără energie și  gaz și o transferă spre tine. Un furnizor de energie și gaz acreditat ANRE va semna cu tine un contract de furnizare energie și îți va oferi un preț mai scăzut, condiții de plată, de verificare și răspunsuri la deranjamente clare.

Servicii de intervenție și în casă?

Da, la Restart Energy este posibil să intervenim în locuință cu suport tehnic, grație parteneriatului de lungă durată cu una dintre cele mai profesioniste echipe autorizate din România. Toți clienții noștri au parte de beneficii personalizate și anume: o reducere de 25% la servicii de intervenție asupra instalatiei de energie și gaz.  

În momentul în care întâmpini o problemă în interiorul spațiului unde locuiești sau desfășori activitatea, vei suna la numărul gratuit: 0800 41 00 40 și unul dintre operatorii noștri îți va trimite un specialist pentru a remedia deranjamentul.

 

Restart Assist în toată România

Oferim suport cu aperirire pe întreg teritoriul României deoarece suntem alături de fiecare membru al comunității Restart.

Acest serviciu extra te ajută imediat, doar la un apel distanță, dacă dorești verificări și revizii la gaze naturale sau intervenții și suport tehnic pentru instalațiile electrice.

De reținut! Acest serviciu de intervenție este adresat doar spațiului interior unde se alimentează cu energie si gaz, dacă întâmpinați urgențe privind alimentarea cu energie electrica sau gaz natural: căderi de tensiune, întreruperea totală a alimentării, trebuie să vă adresați operatorului de distribuție zonal.

 

Restart Energy este furnizorul de energie si gaz online, prezent pe piața de energie regenerabila încă din 2009, care îți livrează pachete de energie cu 57% energie verde inclusă, asta înseamnă că noi creștem România către un drum cât mai curat, lipsit de poluare.

Avem sediu în orașul tău? Avem peste 230 de locații în țară, verifică zona ta, chiar aici:  //restartenergy.ro/locatii/

Alege furnizorul online de energie și gaz care a dovedit că îți respectă drepturile!

Aici, acum – Restart Energiei Tale

Related Posts