Scroll Top

Cum să îți alegi furnizorul de panouri fotovoltaice

Cum să îți alegi furnizorul de panouri fotovoltaice

Dacă deții un business și ai în plan dezvoltarea și optimizarea acestuia, probabil te-ai gândit deja la varianta instalării de panouri fotovoltaice pentru producerea necesarului de energie electrică. Acestea reprezintă una dintre soluțiile sustenabile și avantajoase pe care le ai la îndemână pentru a proteja mediul înconjurător, dar și pentru a eficientiza costurile business-ului tău.

Nu știi încă ce și cum trebuie să faci pentru a fi propriul producător de energie verde? Noi, împreună cu echipa noastră de specialiști, te putem ajuta. O astfel de schimbare va aduce un impact pozitiv important asupra mediului pe termen lung. Însă, această schimbare necesită și o investiție inițială din partea ta, de aceea este recomandat să fii cât mai bine informat. Acest lucru implică și alegerea echipei care se va ocupa de proiect, specialiștii având un rol esențial în definitivarea planurilor tale.

Informează-te cu privire la echipă și istoricul ei

Poate fi util să afli despre alte proiecte pe care firma cu care vrei să colaborezi le-a dus la bun sfârșit înainte. Astfel, vei avea o validare a experienței acesteia. În același timp, îți vei putea face o idee despre beneficiile pe care panourile fotovoltaice le-au adus altor business-uri. Până acum, echipa noastră a dezvoltat peste 500 MW de energie.

Contactează echipa și cere informații

Legarea unei relații bazate pe încredere și transparență este un pas important atât pentru tine ca beneficiar, cât și pentru noi, ca echipă de specialiști. Este normal să nu cunoști toate informațiile necesare despre panourile fotovoltaice și instalarea acestora, dar de aceea, te încurajăm să ne contactezi pentru a le afla. Consultanța este gratuită și îți vom răspunde la întrebările și curiozitățile pe care le ai. Acest lucru nu implică nicio obligație ulterioară din partea ta.

Află totul despre costuri inițiale/ulterioare

Așa cum spuneam, transparența este esențială pentru orice colaborare. Instalarea de panouri fotovoltaice necesită o investiție inițială care se va amortiza în 4-5 ani. Totuși, este important să știi cum se calculează valoarea ei și cum se va reflecta ulterior în costurile business-ului tău. Acestea îți vor fi comunicate după ce aflăm informațiile necesare despre afacerea ta. Deși ți se vor oferi toate informațiile de care ai nevoie, te încurajăm să întrebi orice te-ar mai putea interesa din punct de vedere financiar.

Asigură-te că vei avea parte de suportul necesar

Nu vei avea nevoie de sprijin și informații doar până în momentul instalării propriu-zise a panourilor fotovoltaice, ci și ulterior. Practic, acestea funcționează singure, doar captând energie solară și transformând-o în energie electrică. Însă, este posibil ca pe parcurs, să mai ai întrebări sau nevoie de ajutor specializat. Trebuie să știi că panourile nu necesită eforturi mari de mentenanță. Dar, în cazul oricărei probleme de funcționare care ar putea apărea, echipa noastră se va deplasa la fața locului pentru remediere în cel mult 24 de ore de la solicitarea ta.

Este important să găsești echipa care se potrivește cel mai bine cu obiectivele tale.  Astfel, succesul tău, dar și al nostru, este garantat.

Restart Energy îți pune la dispoziție oferte personalizate, în funcție de nevoile business-ului, așa că așteptăm să ne contactezi pentru ca, împreună, să creăm un viitor sustenabil pentru afacerea ta.

Related Posts