Scroll Top

De ce să alegi panourile solare pentru afacerea ta?

De ce sa alegi panourile solare pentru afacerea ta?

Companiile se gândesc mereu să-și îmbunătățească productivitatea, să fie mai competitive prin optimizarea costurilor cu personalul, materialele sau serviciile. Costul energiei este însă un factor determinant în costul produselor și serviciilor care este rar analizat și optimizat. Este dificil să angajezi un expert în energie pentru a optimiza acest cost indispensabil. Noi analizăm cu grijă orice detaliu, atunci când vine vorba despre panourile solare. De asemenea, ne place să folosim inteligent ceea ce ne oferă însăși natura.  

Succesul afacerii tale cu panourile solare

Compania noastră pe lângă faptul că reprezintă o contribuție ecologică pentru planetă, intră pe piață ca o soluție la costurile ridicate ale energiei electrice. Produsul nostru este un factor pozitiv pentru afaceri și familii, oferind beneficii extinse, cum ar fi durabilitate, garanție și, desigur, economii semnificative pentru business-ul tău.

Atât industria de sisteme fotovoltaice, cât și furnizorii au acordat o atenție deosebită calității produselor oferite. Astfel, puținele reclamații sau incidente apărute sunt tratate într-o manieră personalizată și eficientă. Datorită tipului de produs și serviciu oferit de către compania noastră, atunci când răspundem unei cereri, nu ne concentrăm doar pe vânzare. Dimpotrivă, oferim sfaturi și ajutăm la rezolvarea unei nevoi.

Importanța reducerii amprentei de CO2

Amprenta de carbon reprezintă volumul total de gaze cu efect de seră produse de activitățile zilnice ale ființelor umane. Cunoașterea datelor —exprimate în tone de CO2  emise— este importantă pentru a lua măsuri și a lansa inițiativele necesare pentru a le reduce la maximum, începând cu fiecare dintre noi.

De asemenea, în cadrul entităților sunt desfășurate activități care produc gaze cu efect de seră, ca de exemplu în timpul producției, transportului sau, pur și simplu, a consumului de energie electrică. Amprenta de carbon corporativă măsoară toate emisiile cu efect de seră ale companiilor și domeniul lor de aplicare, indiferent dacă acestea sunt directe și pot fi controlate sau nu.

În acest sens, prin intermediul Directivei UE 2020, companiile au adesea opțiunea de a-și reduce sau compensa amprenta de carbon. Cum pot face acest lucru? Îmbunătățirea eficienței energetice a companiei, consumul de energie 100% regenerabilă, desfășurarea de campanii de conștientizare, investiția în proiecte de mediu sau plata taxelor verzi constituie astfel de soluții. Toate acestea sunt acțiuni care ajută la dezvoltarea unui mediu mai curat și mai sănătos.

Panourile solare: o investiție bună pe termen lung

Investiția în energia solară este amortizată înainte de a ajunge la sfârșitul duratei de viață utilă, atât în ​​locuințe, cât și în companii. Astfel, energia solară constituie o bună investiție. Cu toate acestea, mulți oameni încă mai cred că investiția în energia solară nu merită. Acei oameni se gândesc doar la investiția inițială și de multe ori nu sunt capabili să vizualizeze beneficiul pe termen lung care se obține odată cu instalarea sistemului. În plus, acest sistem fotovoltaic aduce cu sine beneficii uriașe de-a lungul anilor. Cel mai mare avantaj se concretizează, bineînțeles, în economiile provenite de la facturile de energie electrică. În cazul companiilor, investiția este foarte atractivă în comparație cu durata de viață utilă minimă estimată a unui panou solar, care este de 25 de ani. După amortizarea investiției, vei avea ani de energie gratuită.

Cum poate pachetul oferit de noi să satisfacă nevoile companiei tale? Alegând panourile solare, compania ta va reduce emisiile de carbon din atmosferă într-un mod pozitiv. De asemenea, cu ajutorul ofertei Restart Solar, poți reduce costurile de energie electrică ale afacerii tale cu până la 50%.

Ia legătura cu echipa Restart Energy și hai să devenim sustenabili împreună!

Related Posts