Scroll Top

Energie pentru viitor prin panouri fotovoltaice

Energie pentru viitor prin panouri fotovoltaice

Fii cu un pas înainte cu ajutorul energiei generate prin panouri fotovoltaice!

Problema schimbării climatice reprezintă una dintre cele mai urgente cauze pentru care luptă umanitatea. Viitorul planetei depinde de alegerile şi activitățile promovate atât de companii, cât şi de indivizi.  Acordul de la Paris a stabilit astfel norme şi noi provocări la nivel de politică şi economie internațională pentru a preveni o eventuală catastrofă climatică. 

Folosirea panourilor fotovoltaice reprezintă un prim pas spre o lume mai sigură şi verde. Dacă ești interesat cum funcționează panourile solare şi de ce merită instalate, acest articol îți va răspunde garantat la întrebări. 

UE şi Acordul de la Paris 2020

Într-o primă ședință după pactul inițial din 2016, țările participante au fundamentat alte obiective evidente pentru a combate schimbările climatice:

  • Limitarea creșterii temperaturii globale până la 1.5°C;
  • Limitarea emisiilor de carbon cu ținta de a atinge neutralitatea acestora;
  • Dezvoltarea şi folosirea celor mai avansate tehnologii pentru a echivala producerea şi eliminarea emisiilor de carbon;

Pe lângă acestea, s-a stabilit importanța creșterii rezilienței la nivel social şi încurajarea oricăror inițiative pro-active de prevenire şi remediere a incidentelor din cauza schimbărilor climatice. 

Restart Energy vine în sprijinul inițiativei

Pentru că ne pasă de viitorul planetei, echipa Restart susține orice individ şi business în tranziția sa spre o activitate mai verde. De aceea am conceput programul Restart Solar. Acesta vine cu soluții practice pentru a reduce emisiile de carbon şi a încuraja sustenabilitatea în orice arie a vieții tale cu ajutorul panourilor fotovoltaice. 

Energia viitorului prin panouri fotovoltaice

Reducerea emisiilor de carbon este posibilă prin eliminarea combustibilor fosili din utilizare. Astfel, orice tip de energie regenerabilă este un pas sigur spre neutralitatea emisiilor de carbon. Energia solară este una dintre cele mai accesibile şi utilizate tipuri de energie regenerabilă. Prețul avantajos şi utilizarea simplă, face ca acest tip de energie să fie potrivit atât pentru afaceri, cât şi pentru persoane fizice. 

Panourile fotovoltaice au la bază materiale semi-conductoare care captează lumina solară, ca mai apoi aceasta să fie prelucrată de către transformatoare, devenind în acest fel electricitate. Panourile solare permit utilizarea energiei imediat sau stocarea ei în baterii solare pentru a acumula energia şi a o utiliza în orice moment dorit. După cum îți poți da seama, un astfel de sistem solar, îți permite să gestionezi consumul şi să îți reduci semnificativ costul facturilor. 

Restart Energy – Proiectul Restart Solar

Proiectul Restart Solar încurajează afacerile să devină mai sustenabile şi mai responsabile în consumul lor energetic. Oferim oportunități tuturor business-urilor de a deveni mai verzi, sustenabile şi reziliente după apariția pandemiei.

Restart Solar asigură îndrumare până la cele mai mici detalii, de la consultații şi planificare până la procurarea şi instalarea panourilor solare. Orice particularitate poate fi discutată şi adaptată la profilul afacerii tale! 

Nu ezita să ceri o ofertă sau să adresezi întrebări consultanților noștri Restart Energy. 

Related Posts