Scroll Top

Independența energetică: ce înseamnă și cum o poți obține

Independența energetică: ce înseamnă și cum o poți obține

Anul 2022 este marcat de evenimente sociale și economice care ne îngrijorează. Însă, acest lucru poate fi privit și ca un moment oportun pentru a regândi strategiile pentru business-ul tău. Dacă încă folosești energie electrică obținută convențional pentru afacerea ta și depinzi de un furnizor de energie, recomandăm să iei în calcul o schimbare: obținerea independenței energetice prin instalarea de panouri fotovoltaice. 

Noi suntem aici pentru a te ajuta cu informații și recomandări potrivite pentru afacerea ta, dar și cu realizarea proiectului și instalarea panourilor. Tu trebuie doar să ne contactezi.

De ce să devii independent energetic?

Prețul la energie a crescut în acest an, așa că, implicit, și facturile lunare la curentul electric sunt mai mari. Acest lucru a creat neplăceri atât pentru cosumatorii casnici, cât și pentru business-uri. În plus, în prețul facturii nu este inclus doar costul pentru energia consumată, ci și diverse taxe, cum ar fi cea de transport.

Independența energetică pe care panourile fotovoltaice ți-o oferă înseamnă, de fapt, că vei consuma energie electrică produsă de propriul sistem fotovoltaic. Investiția inițială se amortizează în 4-5 ani, iar grija costurilor ridicate pentru energia electrică dispare.

Cum poți deveni independent energetic?

Așa cum am menționat, instalarea de panouri fotovoltaice este schimbarea de care ai nevoie pentru a deveni independent energetic. Concret, acestea se plasează fie la sol, fie pe acoperișul clădirii, în locuri în care razele solare pot pătrunde. Cu ajutorul tehnologiei fotovoltaice cu care acestea funcționează, panourile captează radiațiile solare și le transformă în energie electrică verde. Însă, avantajele panourilor fotovoltaice includ mai mult decât independența energetică, și anume:

  • optimizarea costurilor – independența energetică vine la pachet cu avantaje financiare pentru business, ajutându-te să faci economii importante pe termen lung;
  • protejarea mediului înconjurător – deoarece energia produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice nu implică emiterea de dioxid de carbon în atmosferă, așa cum se întâmplă în cazul energiei convenționale;
  • oportunitatea de a beneficia de anumite condiții comerciale favorabile, deoarece activitatea business-urilor sustenabile este susținută la nivel european prin diverse acțiuni.

Cum te ajută Restart Energy

Noi te ajutăm să obții independența energetică dorită, dar și să iei cele mai bune decizii pentru business-ul tău. De aceea, primul pas pe care îl vom face va fi să aflăm informații despre afacerea ta, pentru a-ți propune, ulterior, o ofertă personalizată.

Colaborarea însă nu se termină după ce finalizăm instalarea panourilor fotovoltaice. Îți vom oferi asistență permanentă și după ce devii consumatorul energiei produse în mod sustenabil, astfel că ne vei putea contacta dacă apare vreo problemă de funcționare.

Așadar, dacă îți dorești independență energetică, Restart Energy este aici pentru a ți-o oferi. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre panourile fotovoltaice, dar și despre beneficiile utilizării energiei verzi în business-ul tău.

Related Posts