Scroll Top

Panouri solare pentru afacere – de câte am nevoie?

Panouri solare pentru afacere – de câte am nevoie?

Pentru a răspunde la întrebarea ”De câte panouri solare am nevoie pentru afacerea mea?” este nevoie să analizăm mai mulți factori implicați. Nu există două afaceri care să semene una cu cealaltă. În plus, fiecare companie are un consum diferit de energie electrică. Un lucru este cert. Este timpul să pui la cale un plan de bătaie și să nu stai mult pe gânduri. Investiția în panouri solare pentru afacere, indiferent de profil, este una înțeleaptă și binevenită oricând. După cum am arătat și în articolele noastre anterioare, avantajele energiei verzi sunt nenumărate. Unul dintre acestea și, poate cel mai important, ar fi economii consistente la facturile de utilități.

Specialiștii din domeniul energiei solare au făcut calculele și au ajuns la concluzia că o afacere de dimensiune medie folosește aproximativ 25.000 de kilowați-oră (kWh) de energie electrică în fiecare an. Acest lucru înseamnă 70 kWh folosit în fiecare zi. Apoi, este important să știi câtă energie electrică pot genera panourile solare și câtă lumină solară maximă primești în fiecare zi. Pentru o medie de 5 ore de lumină solară directă zilnică, o afacere de mici dimensiuni care utilizează o cantitate medie de energie electrică are nevoie de aproximativ 70 de panouri solare pentru a-și satisface 100% din necesarul de energie electrică.

Factorii care influențează dimensiunea sistemului fotovoltaic

Numărul de panouri solare de care are nevoie sistemul tău fotovoltaic depinde de următorii factori cheie:

  • Consumul de energie electrică din sediul companiei tale
  • Randamentul local (adică orele de lumină)
  • Dimensiunea acoperișului
  • Dimensiunea panourilor
Panouri solare pentru afacere – de câte am nevoie?
Pentru a afla de câte panouri solare are nevoie afacerea ta, este important să calculezi, printre altele, consumul de energie electrică al companiei pe care o deții

Panouri solare pentru afacere – pași de urmat

Pentru a stabili ce sistem de panouri solare se potrivește ca o mănușă afacerii tale, trebuie să ții cont de câțiva pași esențiali.

  1. Analizarea consumului de energie electrică. O firmă de specialitate va analiza consumul de energie generat de compania ta. Pe baza unor calcule precise, va fi proiectat un sistem care se potrivește cel mai bine cerințelor afacerii tale.
  2. Un calcul al nivelului de energie electrică generată. Energia solară este generată mai degrabă din lumina zilei decât din lumina soarelui. Sunt luate în calcul aici locația, înclinația și înălțimea acoperișului, precum și aspectul matricei.
  3. Finalizarea tipului de panou solar utilizat. Panourile solare vin într-o mare varietate de dimensiuni. Dacă afacerea ta dispune de un spațiu limitat pe acoperiș, dar are un consum mare de energie, cea mai bună opțiune ar fi să selectezi un panou cu o putere mare.

Restart Energy, potrivit pentru afacerea ta

Cel mai bun sistem de panouri solare nu este cel mai mare disponibil pe piață. Vital în acest proces este sistemul cel mai eficient. Vrei să îmbrățișezi energia solară? Crezi că a sosit timpul să îți instalezi panouri solare pentru a-ți optimiza afacerea? Dar totul ți se pare o mare bătaie de cap? Nimic mai simplu. Specialiștii Restart Energy te vor ajuta să alegi produsul care ți se potrivește. Vei avea parte de zero dificultăți pentru compania ta, deoarece Restart se ocupă de toate detaliile, de la prima întâlnire până la finalizarea instalării. Te vei bucura de soluții de finanțare personalizată, de o expertiză bogată a echipei de instalare și de cea mai plăcută experiență de furnizare a energiei 100% verde.

Hai să ne cunoști! Ia legătura cu unul dintre specialiștii Restart Energy și vei beneficia de servicii de calitate și de promptitudine!

Related Posts