Scroll Top

Sustenabilitatea afacerii tale cu Restart Energy

Sustenabilitatea afacerii tale cu Restart Energy

Există multe acțiuni pe care le putem întreprinde pentru ca resursele Pământului nostru să nu ajungă la epuizare și să reducem impactul pe care îl avem asupra climei. O atenție sporită asupra unor practici verzi va crește gradul de sustenabilitate pentru mediul înconjurător. De asemenea, este recomandat pentru sănătatea tuturor și pentru siguranța rezervelor de energie.

Sustenabilitate prin energie 100% verde

Suntem obișnuiți să credem că pentru a obține un beneficiu pentru lumea din jurul nostru, este necesar să facem un efort enorm. Credem că un rezultat bun necesită mult efort. Dar dacă ți-am spune că poți deveni mai bun în fiecare zi, fără niciun efort suplimentar? Înțelegem și că nu putem avea o perspectivă a unui viitor durabil pentru întreaga țară. Așa că am făcut ceea ce știm mai bine în materie de sustenabilitate. Avem pentru tine un abonament energetic foarte special. Acest abonament este potrivit pentru cei care au dorința de a avea un viitor sustenabil. Este 100% bazat pe energie verde regenerabilă.

Echipa Restart se ocupă de instalarea panourilor fotovoltaice

Când vine vorba de energia solară, ne imaginăm că un astfel de sistem solar este eficient doar vara și primăvara. De fapt, panourile fotovoltaice sunt o investiție profitabilă în orice anotimp. Panourile fotovoltaice oferă surse de energie rentabilă chiar și iarna, iar funcționarea lor depinde nu numai de lumina directă a soarelui, ci și de mulți alți factori. Acestea pot funcționa și în anotimpurile reci, dacă sunt instalate și curățate corespunzător. Echipa Restart Energy te poate ajuta cu astfel de procese, fiind efectuate de profesioniști la fața locului.

Sistem inovativ bazat pe Blockchain

Chiar dacă ești unul dintre utilizatorii noștri actuali și ai un pachet lunar de aprovizionare sau ești un colaborator care caută informații despre proiectul RED sau despre proiectul Restart Solar al companiei Restart Energy, noi îți putem da toate informațiile relevante. Restart Energy este o companie independentă de furnizare de energie electrică și gaze din Uniunea Europeană, care a dezvoltat prima franciză de vânzare cu amănuntul a energiei.

Folosind protocolul blockchain pentru a democratiza un sector care este împovărat de birocrație și costuri de tranzacție, am construit și dezvoltăm o platformă globală de aprovizionare cu energie electrică – Restart Energy Democracy (RED). Sistemul nostru va elibera capital, va economisi bani pentru consumatori, va ajuta micii producători locali să câștige mai mult și va permite comerțul direct de energie. Un alt beneficiu al ecosistemului RED este că nu necesită construirea unei noi infrastructuri și nici modificarea legislației actuale. În prezent, platforma RED este aplicabilă imediat în peste 35 de țări din întreaga lume în care piața de energie nu este reglementată. Aceste zone reprezintă aproximativ 44% din consumul total de energie al lumii.

Apelează la consultanții noștri pentru mai multe informații legate de proiectul Restart Solar și de instalarea panourilor fotovoltaice. De asemenea, dacă ești interesat de proiectul RED poți accesa site-ul platformei pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba.

Related Posts