Scroll Top

Alege energia eoliana în locuință și câștigi energie electrică ieftină

energie eoliana restart energy

Energia eoliana în locuință și câștigi energie electrică ieftină

Ce este energia eoliana

Dezvoltarea energiei eoliene este condusă de 3 provocări importante: securitatea energetică, schimbările climatice şi necesitatea de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, precum și accesul la energie. În unele părți ale lumii, până la 40% din energia electrică este furnizată de energia eoliană.  Vântul suflă peste tot pe această planetă, el transportând o parte din energia primită de la soare prin mișcarea maselor de aer. Modalitatea cea mai recentă de captare a energiei vântului se materializează sub formă de turbine eoliene, ce transformă energia cinetică a vântului în energie electrică ieftină.

Avantajele oferite de energia eoliana

energie eoliana restart energy

Energia eoliană oferă un potențial semnificativ pentru termen scurt cât și pe termen lung prin reducerea utilizării gazelor cu efect de seră. Necesitatea de a reduce emisiile este încă un alt factor major și un motiv convingător pentru care țările iau decizia construirii centralelor electrice eoliene.

  • Reduce dependența față de sursele tradiționale de energie electrică. Consumatorii casnici au depins de formele tradiționale de energie electrică alimentată cu combustibili fosili. Investitorii și dezvoltatorii de energie eoliană contribuie la depășirea decalajului energetic. Au ajutat la minimizarea utilizării combustibililor fosili, care emit gaze periculoase de seră și provoacă încălzirea globală.

Află cum poți obține energie electrică ieftină online!

  • Are cel mai scăzut preț dintre toate sursele de energie disponibile, deci poate fi încadrată cu ușurință în categoria de energie electrică ieftină.
  • Este o sursă de energie regenerabilă. Înseamnă că este produsă din resurse naturale. Atât timp cât soarele este disponibil, vântul va sufla tot timpul.
  • Sursă de energie electrică ieftină și prietenoasă cu mediul înconjurător, curată. Producția eolienelor nu emite vapori periculoși precum combustibilii fosili.
  • Beneficii mari în economie. Turbinele eoliene pot fi construite pe ferme sau ferme existente. Fermierii lucra în continuare terenul, deoarece turbinele eoliene folosesc doar o parte din acesta. Proprietarii de turbine eoliene plătesc chirie fermierului pentru utilizarea terenului, oferind proprietarilor de terenuri venituri suplimentare.

Restart Energy – captează energia eoliana în România

Suntem convinşi că această resursă naturală a pământului va fi din ce în ce mai apreciată în drumul spre o societate cât mai verde. Energia regenerabilă este fructificată de compania noastră in proporție de 57%, deoarece producem, transportăm și distribuim energie electrică din surse verzi.

Îți oferim abonament lunar fix, 20% reducere direct pe facturi, 57% energie regenerabilă,  aplicație pentru mobil  dedicată testată în conformitate cu CE, suport 24h din 24 și plata rapidă în 12 modalități în peste 300 de puncte de plată. Dacă dorești informații suplimentare și contractarea offline ne gasești în peste 200 locații comerciale în România.

Bucură-te împreună cu prietenii tăi de promoții prin care poți câștiga energie gratuită.

Află cum poți obține energie electrică ieftină online!

CONVINGE-TE CHIAR ACUM