Energie verde ieftina: Top 3 soluții pentru casa ta

Află acum tactici pentru un consum inteligent la electricitate prin energie verde ieftina

Consumul de energie verde la nivel global devine tot mai accesat atât de marile companii, cât și de consumatorii casnici. Avantajele?  Prețuri mai mici la electricitate, eliminarea hidrocarburilor, o viață fără poluare și propulsarea pieței mașinilor electrice.

Credem că, nu de puţine ori, ai intrat în contact cu ştiri şi informaţii despre energia verde, dar fiindcă totul pare să fie doar un concept, o facilitate deţinută doar de cei cu putere financiară, nu te-ai interesat despre oportunităţi şi reglementări.

Realitatea este că orice consumator de energie electrică poate trece la consumul de energie regenerabilă prin câţiva paşi simpli şi la îndemână.

                               Energie verde: solară, eoliană, biomasă, hidro.  

Pas 1:  Optează să te bucuri de energia verde ieftina direct de la producător

Cauți o companie de furnizare energie verde și îți transferi contractul către aceasta, nu înainte de a verifica oferta, avantajele și poziționarea pe piață. Este necesar să știi dacă poți avea stabilitate asupra prețului. Cum afli asta? Simplu, analizezi de unde ia energia furnizorul tau. Dacă este si producător, atunci știi sigur că ești acoperit și acel furnizor poate garanta asupra prețului facturat.

 

Vezi cum arată o economie la curent și gaz

Pas 2:  Poți instala singur un sistem de generare energie verde

Deși, este destul de costisitor poți opta să îți creezi singur un sistem de generare energie verde. Cum anume? Profiți la maxim de energia solara. Aparent ar fi cea mai ușoară soluție sau cel puțin una dintre cele mai accesibile.

Ai nevoie să-ți instalezi panouri solare fotovoltaice, invertoare și baterii care pot stoca un pic de exces de energie când norii “atacă soarele” sau plouă.

Proenergie verde restart energy

Da, este o soluție și dacă întregul tău cartier, orașel, comună este conectată la un sistem centralizat de energie verde. Evident, aici vorbim de mentenanță și nevoia de a stoca acea energie captată.   

Contra

Depinde de regiunea în care locuiești, de câte zile pe an se bucură de soare.

Panourile solare necesită puțină întreținere odată instalate și pot furniza cantități mari de energie electrică în condiții meteorologice exacte. Prețuri mari care pot fi recuperate doar daca se vinde acea energie.

Pas 3: Energia verde înseamnă economie

Consumul de energie poate fi clasat drept dușman al energiei verzi dacă provine din surse convenționale: energie nucleară, hidrocarburi etc.

Ești la curent cu cele mai simple și accesibile metode de economie verde?

1. Instalează un sistem de recoltare a apei de ploaie

Dacă locuiești la casă, este mai mult decât benefic să ai un sistem special de colectare a precipitațiilor. Foarte eficient se conectează la un sistem de jgheab și stochează apa de ploaie într-un butoi sau cisternă pentru o utilizare ulterioară.

Apa o poți utiliza la udat plante, la toaletă și irigații. Costul este mic, iar avantajele mari!

2. Izolează casa

Statistica arată că 10% din consumul de energie din gospodărie se datorează pierderilor de energie cauzate de izolații slabe. Optează să izolezi întreaga locuință pentru ca aceste pierderi să fie eradicate.

 

Restart Energy te ajută să consumi energie verde ieftina

Sursele de energie verde sunt necesare pentru a crea o infrastructură energetică durabilă și avem nevoie să eliminăm treptat sursele cele mai dăunătoare. Sursele regenerabile de energie au nevoie de cercetare și dezvoltare pentru a contribui la creșterea eficienței acestora.

În fiecare pachet oferit ție este inclusă 57% energie verde, fapt ce îți spune sigur că prețul la kilowatt va fi stabil, deoarece mulți furnizori cumpără energie din alte state sau cu proveniență nucleară, hidrocarburi.

Aici poți accesa repede calculatorul de factură și prețuri la kilowatt 2017 cu până la 20% mai mici!

Vezi cum arată o economie la curent și gaz

energie verde restart energy