Scroll Top

Golden Fighter: celebra gală de kickboxing susținută de Restart Energy

golden fighter
Golden Fighter: celebra gală de kickboxing susținută de Restart Energy
Centura intercontinentală WKU a fost câștigată de Adrian Mitu
Restart Energy s-a implicat activ în susținerea unui important sportiv K1, Adrian Mitu, în competitția Golden Fighter. Luptători din două țări: România și Surinam s-au duelat         într-o seară Golden fighterincendiară, unde spectatorii au avut parte de un show decisiv și emoționant. Centrul Multifuncțional din Craiova a fost gazda celui de-al doilea eveniment Golden Fighter, unde s-au duelat luptători profesioniști, aclamați de cei peste 1000 de spectatori. Acest eveniment memorabil, a fost pus în scenă de promotorul timișorean Alin Fălcușean în parteneriat cu Ionuț Pucă, de la Power Gym Craiova.

golden fighter craiova

Golden Fighter – valoare sportivă de nivel internațional

Meciurile au fost pe măsura așteptărilor, pline de adrenalină, impresionante și completate de victorii în unanimitate, prin KO, sau câștigate în urma unor decizii împărțite. O seară reușită  la Craiova, acolo unde România a întâlnit Surinamul în cea de-a doua ediție Golden Fighter între țări.Seara a debutat cu meciurile din Under Card, acolo unde deși luptătorii nu au foarte multe dispute în palmares, nivelul a fost unul ridicat, iar combatanții au luptat din greu pentru a avea de partea lor decizia arbitrilor.

Restart Energy transmite energia unor meciuri K1 de elită!

golden fighterCinci sportivi români au ținut piept celor cinci oponenți surinamezi, care se antrenează în Olanda. De multe ori publicul s-a ridicat în picioare să simtă mai bine adrenalina ce prima, iar loviturile de picior sau de pumn au ridicat complet temperatura în sală.Primul meci nu a fost pe măsura așteptărilor, iar după primele două partide scorul era 2-0 pentru Surinam, dar al treilea meci al întâlnirii, dintre Jerry van Kats și Haris Ferizovic, s-a terminat la egalitate, semn că România scrie istorie.Alex Irimia a adus primul punct României, iar confruntarea de final din duelul româno-surinamez a fost întâlnirea dintre Adrian Mitu și Marvin Sansaar, la categoria 77 kg, unde câștigătorul primește și centura intercontinentală WKU (World Kickboxing Union).

Golden Fighter a înregistrat victoria de revistă a României

Ce credeți?  România a scris istorie și s-a strigat VICTORIE! Adrian Mitu s-a impus în fața lui Marvin Sansaar, păstrând centura și egalând la 2 scorul dintre România și Surinam.Trecem în revistă acestă seară la care a participat și Restart Energy. După victoria 6-4 în fața Chinei, din luna iunie, de la Timișoara, România iese cu fruntea sus și din duelul cu Surinam, 2-2, de la Craiova, iar Adrian Mitu își adjudecă incontestabil centura WKU.Pe viitor se anunță alte confruntări spectaculoase în ring între sportivi din România și luptători din țări cu renume în K1.

 

Restart Energy și Golden Fighter – un acord pentru propulsarea României pe scena internațională

Golden Fighter  reprezintă un circuit de competiţii sportive de mare valoare ce atrage an de an tot mai mulți  luptători profesioniști din România. Lupte mult așteptate, adversari cu tehnici noi și timp de reacție diferit sunt puse în scenă.

golden fighter

Related Posts