Scroll Top

La multi ani, Romania! La multi ani mie! La multi ani tie!

restart energy-la multi ani Romania

Romania nu este doar o pata pe o harta sau o forma pe globul pamantesc, Romania sunt eu si Romania esti tu! Asa ca pe langa ziua de nastere pe care fiecare o sarbatorim an de an, mai avem aceasta zi, a noastra, a tuturor romanilor, in care avem din nou cateva dorinte de implinit.

Fiecare dintre noi primim adesea intrebarea: „ce-ti doresti de ziua ta?”, raspunsurile variaza in dreptul fiecaruia, dar cert este ca cel putin in ziua respectiva, toti cei dragi ai nostri se straduiesc sa ne bucure cu cate o dorinta implinita.

Asadar ce-i dorim Romaniei de ziua ei? Intrebarea „ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie?” este una pe care trebuie sa ne-o adresam fiecare dintre noi. Raspunsul de asemenea este al nostru, al tuturor. Ne dorim pentru Romania ce ne dorim pentru noi insine! Ne dorim o Romanie sanatoasa! Ne dorim o Romania optimista si voioasa! Ne dorim o Romanie care sa fie plina de energie pozitiva! Ne dorim o Romanie vie, care are un viitor si o nadejde!

Dulce Romanie, asta iti dorim!

Sa incetam asadar, sa ne consumam energia aruncand cu vorbe sumbre unii in ceilalti si sa privim la un orizont care ni s-ar deschide luminos, daca fiecare dintre noi am fi plini de energie in facerea binelui!

Suntem urmasii lui Mihai Viteazul!

O viață avem, români! Și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!Asa isi indemna probabil ostenii la lupta Mihai Viteazul, asa ne-ar indemna si pe noi azi! Sa ne regasim energia visurilor de la inceput, sa o facem simtita in jurul nostru, sa lucram impreuna la construirea unei Romanii care nu lasa armele jos in fata primejdiei, dar ai carei fii stiu, ca nu sunt dusmani unii pentru ceilalti! Sa remodelam Romania avand la temelie cinstea si omenia!

La  Restart Energy suntem o echipa de oameni, de romani, care iubesc Romania si care  isi folosesc toata energia pentru a reda Romaniei dreptul de a crede ca inca se poate visa si ca, daca suntem gata sa ne desteptam si sa ne unim, viitorul va aduce si raspunsuri nu doar semne de intrebare.

A ramas in istorie strigatul copilului din Lancram: „Traiasca Romania dodoloata!”,  ne alaturam si noi astazi aceluiasi strigat si cu aceasi energie si pofta de viata!

Romania ramane un stat tanar animat de un soi de energie proprie tineretii ei! Noi suntem cei dragi ai ei, sa ne straduim sa-i implinim cateva dorinte Romaniei noastre! 

Pana la urma, Romania suntem noi!