Cum îmi protejez familia de radiațiile emise de modemul WiFi?

#

Știai că modemul wifi emite radiatii?

Modemul wifi, routerele wireless, sistemele bluetooth și altele asemănătoare dau radiații electromagnetice la frecvența joasă gigahertz. Am devenit atât de atașați de tehnologie, o utilizăm zi de zi, ba în mall, ba pe stradă, în stație. Suntem atrași de hotspot-uri gratuite, ne conectăm, ne conectăm și uităm.

Da, uităm că de fapt întrega facilitate oferită are un preț. Care este prețul? Prețul este, de fapt, sănătatea noastră, a familiei, o pată iremediabilă mărită în timp, pe care o atribuim gratuit vieții.   

Trebuie să fim mai bine informați și să ne protejăm mult mai bine, să prevenim anumite afecțiuni și să trăim sănătos.

Nivelul de radiații este o sursă foarte periculoasă pentru oameni. Complici la acest tablou sunt mai mulți factori, precum:

  • Dacă nu închizi modemul wifi pe timp de noapte ești expus 24h/7
  • La fel cum semnalul wifi trece prin pereții casei și radiatiile electromagnetice sunt în aceeasi categorie
  • De reținut este că nu ești expus doar la radiațiile propriului modem wifi, ci și la ale vecinilor, celor din apropiere. Este identic cu acel search realizat de laptop, telefon pentru a găsi puncte de conexiune wireless
  • Tot mai mulți cercetători și oameni de știință descoperă efectele negative asupra sănătății

Pornind de la curiozitatea multora: Poate modemul wifi să cauzeze cancer?

Gary Larson, Director Medical la Procure Proton Therapy Center, afirmă cu încredere că sistemul wireless operează de la 2 la 5 GHz, ca parte a  porțiunii de microunde a spectrului electromagnetic. De altfel, ar fi aceeasi frecventa la care opereaza si telefoanele mobile.

Acestea sunt unde radio, nu foarte diferite de cele utilizate pentru difuzarea programelor de televiziune, doar că mult mai puternice.

Medicul a tratat pacienti cu cancer de peste 30 de ani si este familiarizat cu fiecare element cancerigen pentru om. Luăm în considerare faptul că în ultimii 20 de ani, utilizarea telefonului mobil a devenit foarte comună și că până atunci incidența tumorilor pe creier era joasă, ne indică faptul că atât modemul wifi, cât și telefoanele ne pot afecta sănătatea.

Protejează-ți familia acum

Este lesne de înțeles că nu poți scăpa complet de efectele wifi, chiar dacă deconectezi total modemul wifi, vei fi expus la locul de muncă, pe stradă și în locuință de la vecini.  

Te poți proteja cu o serie de sfaturi eficiente precum:

  1. Cumpără un modem cu radiații reduse
  2. Folosește un cablu de internet potrivit. Știi că acel cablu care se conecteaza la router este de diferite calităti? Sunt de 5, 6, 7. Se recomandă utlizarea a unuia macar de Cat 6a SSTP.
  3. Dezactiveaza functia wireless pe toate dispozitivele: desktop, laptop, iPod Touch, iPad, tabletă și imprimante, proiectoare și orice altceva care  are capacitatea Wi-Fi
  4. Înlocuiește dispozitivele wireless: mouse, tastatura, imprimanta, scaner și altele cu cele care au cablu
  5. Expunerea la radiații scade odata cu distanta, deci poti plasa modemul wifi la 100 m de tine și să nu situeze un router langa peretele dormitorului
  6. Inchide wireless-ul pe timp de noapte

 

Restart Energy – pentru familii fericite sănătos!

Sperăm că-ți vor fi de folos aceste informații pentru tine și familia ta și că vei reuși să reduci radiațiile wifi ca să te bucuri de o viata lipsită de afectiuni si stari negative.

 

Restart Energy ONE SRL furnizează energie electrică și gaz consumatorilor finali din România, în toate zonele de distribuție. Avem sediu în orașul tău? Avem peste 230 de locații în țară, verifică zona ta, chiar aici:  //restartenergy.ro/locatii/

Experiența de peste 8 ani ne oferă libertatea să vă oferim cele mai bune abonamente la energie și gaz, care îndeplinesc cu succes nevoile dumneavoastră.

Suntem o echipă unită de specialiști care vă stă la dispoziție pentru a vă consilia la orice oră, și să ofere cele mai bune soluții de furnizare energie electrică și gaz.

Calculează aici online factura fără radiații marca Restart