La multi ani, 2021! Restarteaza-ti energia cu speranta si caldura!

restarteaza-ti energia

Trecutul, da, are farmecul lui. Ne uitam de multe ori cu nostalgie la vreo fotografie din copilarie si jinduim dupa simplitatea vietii de atunci. Nu tu responsabilitati pe umerii nostri, nu tu datorii sau termene limita! Doar libertate, voiosie si joaca! Apoi, constati de fapt ca de abia ai asteptat sa devii mare, sa ai banii tai, puterea de a face propriile alegeri, fara a da socoteala nimanui. Da, copilaria a fost frumoasa, dar avea si ea ingradirile ei! Toti am fost copii, am fost mici cu visuri marete! Acum suntem oameni mari si, desi am dobandit capacitatea de a incerca sa ne realizam visurile noastre, parca ne-am pierdut entuziasmul undeva pe drum. Nu e tarziu sa il regasim de-acum! Restarteaza-ti energia anul acesta, propune-ti sa fie asa, indiferent de schimbarile prin care vei trece.

Anul nou, anul tau! Alegeri libere!

Ce-ar fi daca anul acesta am face o alegere diferita, la urma urmei suntem intr-adevar liberi sa alegem, avem puterea de schimbare, nu depindem doar de ceea ce se intampla in jurul nostru! Pretul libertatii de azi a fost scump platit candva, sa nu o luam de buna si gata! Ce e altceva libertatea pana la urma, decat puterea si capacitatea de a alege!

Asadar, alege combinatia care duce la reusita anul acesta! Revigoreaza-ti entuziamul copilariei, impleteste-l cu energia tineretii si cu vointa vietii adulte si purcede in implinirea visurilor tale! Ai libertatea de a te regasi si de a incepe sa fii tu insuti!

Incepe anul cu dreptul! Restarteaza-ti energia!

Da, incepe anul cu dreptul, cu dreptul  tau de a alege, de a lua hotarari bune! Nu, nu mai esti copil, dar poate astazi ai in grija copilaria altora ce depind de tine! Asigura-le simplitatea si linistea unei copilarii fericite! Actioneaza in asa fel incat tot ce faci sa poata aluneca in cercuri concentrice,  pline de bunatate, catre toti cei din jurul tau!

Ai mai auzit sintagma desigur, de data asta ia-o in serios si fii tu schimbarea ce o vrei in lume. Fii omul care lumineaza incaperea cand intra, fii omul care intinde primul o mana de ajutor, fii energie vie! Pana la urma FII!

E anul tau, traieste-l de parca ar fi ultimul, traieste-l de parca ar fi primul!

Restart Energy incepe anul cu tine! Restarteaza-ti energia cu speranta si caldura!

La multi ani sanatosi, buni si liberi!

 

Maine anul se innoieste,

Vezi ce faci, caci te priveste!