Cum plătești factura la energie online?

#

De când poți plăti factura la energie online ești mai relaxat și timpul liber îl petreci cum îți place. Cunoști care sunt cele mai simple modalități de plată?

Știi că la Restart Energy factura la curent electric si gaz poate fi achitată online: direct în website, prin aplicația mobilă, Orange Money, cont de client, Internet Banking, Mobile și Phone Banking,  cât și offline: transfer bancar, Banca Transilvania, BRD, BCR, Poșta Română,  PayPoint, Payzone, Zebra Pay, Bitcoin și centrul de plăți Un-doi.

Află și tu cât este de eficient să faci plata la factura electrica online

Pasul 1

Iei factura pentru electricitate și gaz în mână, cardul de debit  și ești pregătit să achiți.

Pasul 2

Vei nota de pe factura electrica online: suma de plată, cod client și ID factură.

Etapa 3

factura energie online

Alege dintre cele 6 variante care te ajută să plătești facturile online:

  • Intri pe www.restartenergy.ro și ai secțiunea Plătește Factura în meniu. Dai click și automat vei fi direcționat pe această pagină expusă mai jos, unde vei introduce toate datele cerute. Toate tranzacțiile sunt securizate, scanate și verificate de banca la care ai cardul bancar.La Restart Energy toate procesele sunt ușoare și intuitive. Plătește factura ta de energie sau gaz, direct online, fără a fi nevoit să accesezi contul tău de client. Introduci datele și plătești!

 

  • Poți instala aplicația myRestart care îți va arăta toate facturile, grafice cu consum lunar, suport live și evident plata factura electrică online.Cum achiți în aplicație? Te loghezi în aplicație cu următoarele date: utilizator și parolă și apeși pe pătratul Plată online.  Dacă încă nu dispui de un cont de client, îl poți solicita la: clienti@restartenergy.roAplicația este disponibilă pentru Android, cât și pentru iOS.