Scroll Top

Cum platesti online factura la energie?

factura energie online

De cand poti plati factura la energie online, esti mai relaxat si timpul liber il petreci cum iti place. Cunoști care sunt cele mai simple modalitati de plata?

La Restart Energy factura la curent electric si gaz poate fi achitata online prin numeroase modalitati: direct in website, prin aplicatia mobilă, Orange Money, cont de client, Internet Banking, Mobile si Phone Banking,  cat si offline: transfer bancar, Banca Transilvania, BRD, BCR, ING Bank, Posta Romana,  PayPoint, Payzone, Zebra Pay, Bitcoin si centrul de plati Un-doi.

Afla si tu cat este de eficient sa faci plata la factura electrica online.

Pasul 1

Iei factura pentru electricitate si gaz in mana, cardul de debit si esti pregatit sa achiti. Ca sa simplifici si mai mult procesul, poti activa factura electronica si, in felul acesta, ai grija si de mediul inconjurator. 

Pasul 2

Informatiile de care ai nevoie de pe factura ta la energie: suma de plata, cod client si ID factura.

Etapa 3

Alege dintre cele 6 variante care te ajuta sa platesti facturile online:

  • Intri pe restartenergy.ro si ai sectiunea Plateste Factura in meniu. Dai click si automat vei fi directionat pe această pagina expusa mai jos, unde vei introduce toate datele cerute. Toate tranzactiile sunt securizate, scanate și verificate de banca la care ai cardul bancarLa Restart Energy toate procesele sunt create in favoarea clientului nostru, usoare, prietenoase si intuitive. Plateste factura ta de energie sau gaz, online, fara a fi nevoit să accesezi contul tau de client. Introduci datele si platesti. Atat de simplu.
  • Poti instala aplicația myRestart care iti va arata toate facturile, grafice cu consum lunar, suport live si, evident, plata factura electrica online. Cum achiti direct in aplicatie? Te loghezi in aplicatie cu urmatoarele date: utilizator si parolă si apoi apesi pe butonul Plata online. Daca inca nu dispui de un cont de client, il poti solicita la: [email protected]Aplicatia este disponibila atat pentru telefoane cu sistem de operare Android, cat si pentru iOS.

Related Posts