Fii partenerul nostru

0
MWh.

Francizații au obligația ca în primul an de activitate să realizeze contracte pentru minim 20.000 MWh în cazul energiei electrice. Pentru gazul natural nu există o cantitate minimă de contractare.

Trainning.

Persoanele sau firmele care sunt interesate de obținerea francizei Restart trebuie să urmeze o sesiune de training și să îndeplinească punctajul minim de autorizare.


Materiale si suport.

Restart Energy pune la dispozitie materialele de marketing și brand identity, cursuri pentru pregătirea personalului de specialitate din cadrul francizaților, portalul my.restart, platforma de marketing, social media și web precum și posibilitatea de instalare gratuită a contoarelor inteligente wireless pentru clienții contractați de francizați.

0
Francize

Restart Energy va acorda partenerilor selectați un număr de 41 francize teritoriale în România, câte una pentru fiecare județ în parte.

Vrei să devii afiliat Restart Energy?
Devino clientul nostru.

Poți cere o ofertă personalizată RestartEnergy One pentru tine aici.

Noi îți trimitem contractul

de colaborare pentru afiliați unde ai detalii referitoare la comisioane și bonusuri.

Începe să câștigi.

După semnarea contractului, tu ne recomanzi clienții pe care îi cunoști, noi le facem o ofertă mai ieftină și dacă acceptă, vei începe să câștigi lunar o sumă din consumul de energie al clienților aduși. Toate datele referitoare la valoarea comisionului lunar vor fi disponibile pe contul tău de afiliat de pe platforma my.restartenergy.ro.

Cum pot deveni afiliat?

Pentru a deveni membru afiliat te rugăm să trimiți un e-mail la adresa clienti@restartenergy.ro cu subiectul „Vreau să devin afiliat” în care sămenționezi: numele, adresa locului de consum și abonamentul dorit și să atașezi copie după Cartea de Identitate (în cazul persoanelor fizice) sau C.U.I. (în cazul firmelor), copie după ultima factură de energie electrică și după actul doveditor de spațiu.

În scurt timp vei fi contactat de către unul dintre operatorii Restart pentru completarea și finalizarea contractului de abonat afiliat. Pogramul de afiliere nu este disponibil în județele în care s-a acordat franciza Restart cu exclusivitate teritorială.

Mai multe informații poți obtine și la TEL VERDE 0800 41 00 40.