Scroll Top

Cum sa iti schimbi furnizorul de energie online

Odata cu liberalizarea pietei de energie, consumatorii din Romania au acum posibilitatea de a alege dintr-o paleta mai larga de oferte de energie electrica si gaze naturale. Pe langa furnizorii traditionali cu care am fost obisnuiti ani de zile, denumiti mai exact Furnizori de Ultima Instanta,  poti acum alege furnizori de pe piata libera.

Cum oferta este diversificata, poti analiza inainte toate ofertele si beneficiile pentru care poate opta, iar in momentul in care alegi cea mai avantajoasa oferta pentru locuinta ta, poti sa faci schimbarea de furnizor.

Online, in doar cateva minute.

Unul din marile avantaje ale optarii pentru un furnizor de pe piata libera, categorie in care se incadreaza si Restart Energy, este faptul ca nu presupune costuri suplimentare, nu necesita nicio modificare a contorului sau a instalatiei electrice, in timp ce continuitatea in alimentarea cu energie electrica se mentine la randul ei. Pe scurt, nu va exista nicio intrerupere in momentul in care se face schimbarea.

Pe langa acest aspect, trebuie mentionat ca un furnizor de pe piata libera mereu va acorda clientului mai mult atentie decat cel traditional. Acesta din urma are nevoie de pana la 30 de zile pentru a raspunde unei probleme, in timp ce in momentul in care este contactat telefonic, furnizorul de ultima instanta poate sa tina un consumator in asteptare chiar si 30 de minute. La Restart Energy, timpul necesar rezolvarii unei solicitari este intre una si doua zile, in timp ce timpul mediu de asteptare pentru un apel telefonic este de maxim 5 minute. In plus, iti oferim suport 24 din 7 si un consultant care iti  raspunde in timp real pe site, prin intermediul chatului.

Nu in ultimul rand, furnizorul de pe piata libera ofera mai multe modalitati rapide de plata a facturii (chiar si folosind Bitcoin, in cazul Restart Energy), iar orice problema poate fi rezolvata fara a fi necesara deplasarea clientului la vreun punct de Relatii Clienti, pentru ca noi pretuim timpul tau.

Si totusi, sa revenim la intrebarea initiala.

Este posibil sa schimbam furnizorul de energie online?

Stim ca timpul tau este pretios, asa ca Restart Energy ti-a pregatit un proces simplu si rapid prin care poti sa renunti la furnizorul de ultima instanta in doar cateva clickuri. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

Pasul 1 – Intra pe pagina principala restartenergy.ro.

Pasul 2 – Intra pe sectiunea Energie Electrica, din meniul din partea de sus a site-ului.

Energie electrica Restart Energy

Pasul 3 – Examineaza cu atentie cele trei tipuri de pachete pe care le oferim – EnergyFIX, EnergyFLEX sau Energie >5MWh. Daca doresti mai multe detalii despre fiecare pachet in parte, acestea se afla la un singur click distanta, asa ca apasa pe “Afla mai multe detalii”.

Oferte Restart Energy

Pasul 4 – Dupa ce ai decis care este pachetul potrivit pentru tine, comanda-l. Odata luata aceasta decizie, esti la 5 minute de a avea un nou furnizor de energie electrica si gaz.

Pasul 5 – Tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele solicitate in formular, pentru a putea continua procesul.

Formular Restart Energy

Pasul 6 – Dupa completarea formularului, este necesara confirmarea datelor personale.

Formular date personale

In cazul in care ai unele nelamuriri in ceea ce priveste oferta, gasesti in partea de jos a paginii cateva din cele mai frecvente intrebari, cat si detalii despre modalitatile de plata sau informatii despre Restart Energy.

Intrebari frecvente

Pasul 7 – In continuare, trebuie incarcate o serie de documente necesare procesului de schimbare a furnizorului

Documente schimbare furnizor

Pasul 8 – Dupa ce au fost incarcate toate documentele, tot ce mai trebuie facut este sa faci este sa verifici conditiile contractuale si sa iti dai acordul pentru inceperea procesului de schimbare a furnizorului de energie electrica si/sau gaze naturale.

Si gata, ai terminat. In cel mai scurt timp, vei fi contactat de un consultant Restart Energy, urmand a-ti face confirmarea schimbarii furnizorului.

Odata cu aceasta schimbare, ai access la un pachet de servicii variate, care include access gratuit la portalul online Restart Energy, asigurare gratuita pentru electrocasnice si electronica, access la serviciul de urgenta Restart 24h, precum si o reducere de 25% pentru serviciul Restart Assist.

Pe langa acestea, iti oferim si peste 12 modalitati de plata a facturii, atat online, cat si offline. Nu in ultimul rand, avem grija si de prietenii tai. Recomanda-ne pana la 5 prieteni, vecini sau colegi care crezi ca doresc sa schimbe furnizorul si daca acestia vor incheia cu succes procesul de schimbare, veti beneficia fiecare de 50 kWh cadou, din partea noastra. Pentru ca vrem ca totul sa iti fie usor si la indemana.

Te-am convins? Poti incepe prin a cere o oferta personalizata.

Related Posts