Sustinem micii antreprenori cu cea mai buna oferta de energie pentru business

oferta de energie pentru business

Sustinem micii antreprenori cu cea mai buna oferta de energie pentru business

Desi nu am fi vrut sa spunem vreodata asta, traversam o perioada dificila, in care multe business-uri sunt afectate, unele chiar in mod ireversibil, de pandemie. Evident, afacerile mici si mijlocii sunt cele care au cel mai mult suferit de pe urma restrictiilor, multe nereusind sa faca fata tuturor cheltuielilor, in conditiile in care activitatea le este limitata. 

Dar impreuna vom trece peste toate!

Stim ca doar uniti reusim sa depasim astfel de momente, astfel ca noi, Restart Energy, sustinem antreprenoriatul romanesc cu cea mai ieftina energie activa. Pentru ca vrem a business-ul tau sa mearga in continuare!

Colaborarea cu noi este mai simpla decat ai crede si, in prima faza, trebuie sa parcurgi doar trei pasi!

Alegi oferta de energie pentru business promotionala

Odata ce ai decis ca vrei sa lasi nevoile afacerii tale pe mainile noastre, incepem prin a identifica cea mai buna solutie de furnizare, indiferent de domeniul de activitate. Si pentru inceput, iti propunem trei pachete promotionale, ideale pentru buna desfasurare zilnica:

 • IMM Energy, cu un pret de 275 RON/MWh pentru energia activa
 • IMM Gas, cu un pret de 73 RON/MWh pentru gaz
 • IMM Energy & Gas, cu un pret de 265 RON/MWh pentru energia activa si 70 RON/MWh pentru gaz

Pentru a face oferta de energie pentru business si mai tentanta, indiferent de ce pachet alegi, primesti un card de combustibil de 100 RON Bonus!

Adaugi extraoptiunile de care ai nevoie

Poate ai nevoie de mai mult, de ce nu? Asa ca indiferent de oferta de energie pentru business aleasa, iti mai punem la dispozitie si trei extra optiuni SAFE, pentru cea mai buna experienta de furnizare!

 • SAFE Energy – Servicii de asistenta si reparatii la instalatia electrica interioara in valoare totala de 1200 RON
 • SAFE Gas – Verificare a instalatiei de utilizare a gazelor naturale
 • SAFE Gas Plus – Verificare a instalatiei de utilizare a gazelor naturale si verificare tehnica periodica a centralei termice

…toate acestea la preturi speciale, bineinteles. 

Ne oferi cateva informatii

Dupa ce ai ales pachetul ideal pentru business-ul tau, avem nevoie de cateva detalii, asa ca ti-am pregatit un formular pe care, odata completat, trebuie sa ni-l trimiti, alaturi de o serie de documente. 

Odata finalizat si acest pas si solicitarea este trimisa, nu mai trebuie sa faci nimic. Dupa ce procesam cererea ta, te vom contacta in cel mai scurt timp – in maxim 48 de ore, mai exact – cu oferta de energie si/sau gaz pentru afacerea ta!

Suna bine, stim. 

Pe de alta parte, daca ai nevoie de mai mult, poti oricand solicita o oferta de energie pentru business personalizata! Procedura este la fel de simpla: ne lasi datele tale de contact, ne spui ce servicii de furnizare te intereseaza, iar noi revenim la tine cu mai multe informatii.

Ce beneficii ai ca si client business Restart Energy?

De unde sa incepem?

 • Ai parte de cea mai eficienta comunicare la distanta, fara timp de asteptare atunci cand intampini probleme sau ai nevoie de informatii suplimentare.
 • Asistenta si promptitudine 24/7. Adica oricand intampini probleme!
 • Suport dedicat in relatia cu operatorul de retea
 • Access 24/7 la consumul de energie
 • Gestionarea unui numar nelimitat de locatii
 • Fara obligatii de realizare a consumului contractual

 

De ce iti oferim toate aceste avantaje?

Pentru ca succesul afacerii tale este si succesul nostru. 

 

Inca de la bun inceput am spus ca una dintre misiunile noastre este sa ne ajutam clientii sa isi optimizez afacerea si sa isi desfasoare activitatea in conditii optime, prin reducerea costurilor lunare in ceea ce priveste factura de utilitati. 

In fiecare zi lucram pentru a indeplini acest obiectiv. Si credem ca o facem foarte bine, drept dovada stand numarul mare de companii care deja au ales cea mai buna experienta de furnizare de energie de la Restart Energy!

…dar si pentru ca vrem sa te ajutam sa treci mai usor peste aceasta perioada complicata!

Optand pentru pachetele noastre promotionale, poti economisi lunar si reinvesti aceste sume in lucruri de care business-ul tau are nevoie, precum teambuildinguri – cu respectarea tuturor masurilor de siguranta, desigur – cursuri de perfectionare pentru echipa sau chiar noi echipamente. 

 

Ce spui, facem echipa?