Comparator de tarife energie electrica

Comparator de tarife energie electrica

Comparator de tarife energie electrica

In lunile lungi si friguroase de iarna, am ajuns sa ne asteptam cu totii la facturi usor mai mari, la gaze naturale, lumina, etc. Lumea petrece mai mult timp in case. Daca mai adaugam si actuala pandemie pe deasupra acestor lucruri, practic e garantat sa consumi mai multe resurse in aceasta perioada. Si totusi, asta nu e un motiv sa platesti sume absurd de mari. De aceea, am creat un calculator de tarife energie electrica marca Restart Energy inca de la inceput. Intotdeauna ni s-a parut corect sa ii ajutam pe clientii nostri sa determine pretul corect pentru facturile lor. Astfel, poti verifica preturile Restart Energy direct in calculatorul nostru si poti verifica preturile tuturor furnizorilor de energie pe pagina ANRE introducand datele tale de consum intr-un comparator de tarife energie electrica.

Cu ajutorul acestui calculator de pret la energie, la Restart Energy te ajutam sa vezi exact pretul pentru locuinta ta in functie de marimea ei si optiunile exacte pe care le doresti. Nu esti sigur cat ar trebui sa vina factura la lumina luna asta? Nu e nicio problema, calculatorul Restart Energy iti sta la dispozitie. Acest calculator de pret la energia electrica iti permite sa personalizezi oferta dupa nevoile tale specifice in doar cateva miscari simple. Tu ne spui in ce zona locuiesti, cat de mare este apartamentul sau casa si despre ce fel de abonament este vorba. Iar noi iti spunem cat ar trebui sa platesti pe factura de energie electrica. Mai mult decat atat, in momentul in care gasesti optiunea care iti place, poti schimba furnizorul direct din acest calculator, urmand pasii intuitivi. E simplu, nu dureaza decat cateva secunde si te poate ajuta sa economisesti un ban frumos. 

Ti-am starnit curiozitatea, nu-i asa? Ei bine, ai mai jos toate detaliile de care ai putea avea nevoie, asa ca hai sa vedem cum functioneaza acest calculator de tarife energie electrica.

In primul rand, ar trebui sa te ingrijorezi sau nu?

Poate ca esti la curent, poate nu, dar de la data de 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica din Romania a finalizat procesul de liberalizare. Ce inseamna asta? Inseamna ca tu, consumatorul, te bucuri acum de mai multe drepturi si libertati, cum ar fi sa negociezi cu furnizorul de energie electrica cel mai bun pret pentru proprietatea ta. Este, acum, de datoria ta sa alegi de la cine vrei sa primesti energie electrica pe viitor, ca sa te bucuri de un pret potrivit si cinstit.

Cum alegi furnizorul potrivit de energie electrica?

Alegerea aici depinde de mai multi factori. Desigur, marea majoritate a consumatorilor se vor orienta dupa pretul cel mai mic si pe buna dreptate. De ce sa platesti un pret exagerat de la o luna la alta, cand ai putea folosi banii aia pe daruri pentru familie, alimente, sau orice altceva? 

Pentru multi, poate fi dificil sa identifice furnizorul cel mai avantajos, chiar daca furnizorul de ultima instanta face toate eforturile pentru a-ti pune in vedere ofertele de pe piata. Adevarul e ca tu esti responsabil sa te interesezi de diferitele oferte disponibile si sa te asiguri ca o alegi pe cea corecta pentru tine, pentru ca, la urma urmei, tu vei sti cel mai bine de ce ai nevoie.

Metoda ANRE – Comparator de tarife energie electrica-

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) se straduieste sa te ajute in aceasta cautare a furnizorului potrivit. Din acest motiv, ei iti pun la dispozitie un comparator de tarife de furnizare a energiei electrice. Acest comparator preturi ANRE functioneaza in felul urmator: 

Esti rugat sa introduci toate detaliile necesare, cum ar fi:

 • Zona in care locuiesti – preturile difera mai mult sau mai putin in functie de zona in care te afli;
 • Tipul de client – casnic sau noncasnic;
 • Valoarea ultimei facturi;
 • Frecventa citirii contorului;
 • Consumul estimativ – acesta se poate gasi fie pe factura actuala, fie pe al nostru calculator de tarife energie electrica, despre care-ti vom spune mai multe in doar cateva momente;
 • Nivelul de tensiune;
 • Tipul de abonament – fix sau stabil;

… si alte astfel de informatii. Odata completat formularul ANRE comparator preturi energie electrica, vei primi o lista cu cele mai bune oferte care ti se potrivesc. Aceasta lista iti permite sa compari simplu si rapid ofertele diferite, subliniind avantajele fiecarei oferte. De aici incolo, esti la doar cativa pasi de a semna un nou contract pentru furnizarea energiei electrice. Desigur, noi ti-am recomanda sa vizitezi si site-ul furnizorului care-ti face cu ochiul, pentru a citi in detaliu oferta lor.

Calculatorul de tarife energie electrica Restart Energy – cum functioneaza?

Ti-am promis ca-ti spunem mai multe, nu-i asa? Si iata ca am ajuns in sfarsit la partea articolului in care vorbim despre acest calculator de preturi energie electrica Restart Energy. Daca ti s-a parut usor de folosit comparatorul ANRE, calculatorul nostru o sa ti se para floare la ureche! 

Incepem prin a-ti oferi oferta noastra personalizata, la care ajungi in sub 30 de secunde. Nu cerem decat cateva informatii pentru a identifica cea mai buna oferta pentru tine, si ele sunt:

 • Localitatea in care te afli;
 • Tipul de serviciu dorit – din moment ce Restart Energy furnizeaza atat gaz natural, cat si energie electrica, te rugam sa alegi oferta care te intereseaza pe tine. 
 • Marimea si consumul tipic al locuintei – nu in ultimul rand, te rugam sa selectezi din meniul drop-down tipul de locuinta, in metri patrati, si impreuna cu aceasta, si consumul aproximativ.

Si gata – te redirectionam la pagina noastra cu oferte. Restart Energy pune la dispozitie trei oferte diferite pentru cei care isi doresc doar energie electrica:

 • Energy Fix – un contract pe 12 luni cu o suma fixa in fiecare luna. Astfel, nu vei mai avea surprize atunci cand vine factura si iti poti planui bugetul mai usor!
 • Energy Go – abonamentul Energy Go te taxeaza per kWh consumat si este destinat consumatorilor care cauta ceva mai flexibil. Poate luna asta nu consumi nimic, din moment ce esti pe plaja undeva, atunci de ce sa platesti factura? 
 • Energy Go Online – abonamentul Energy Go in secolul 21. Stim ca nu mai are nimeni timp sa stea sa preia factura din cutie, sa mearga s-o plateasca… acum, totul se intampla online. In special abonamentul Energy Go Online!

Nu in ultimul rand, iti punem la dispozitie o oferta si mai avantajoasa:

Oferta Economiseste x2 Energie + Gaz tot din acest calculator de tarife energie electrica, selectezi acest tip de abonament si consumul tipic la gaz. Conform celuilalt comparator de tarife energie electrica (cel de la ANRE), aceasta e de departe cea mai avantajoasa oferta!

Vino si identifica oferta potrivita pentru tine chiar acum!