Scroll Top

Cum faci schimbarea furnizorului? Pas cu pas.

schimbarea furnizorului
Cum faci schimbarea furnizorului? Pas cu pas.

Schimbarea furnizorului de energie electrica sau gaze naturale suna a ceva extrem de dificil, nu? Cu siguranta trebuie sa stai la cozi. Sa astepti ore intregi la telefon. Sa te intorci de 3 ori acasa, sa mai iei nu stiu ce document. Clar, un procedeu ce va dura cel putin cateva saptamani. 

Iar tu normal ca n-ai timp de asa ceva. Esti un om ocupat, iar de aceea, neglijezi sa schimbi furnizorul atunci cand ar trebui. Pai si, e bine? Cu cat amani mai mult schimbarea furnizorului de gaze naturale, cu atat vei suferi mai tare. La fel si pentru schimbarea furnizorului de energie electrica.

Asa ca, haide, stai jos si asculta-ne. In randurile de mai jos, iti vom explica cat se poate de usor cum se realizeaza schimbarea furnizorului chiar din confortul casei tale.

Metode moderne pentru schimbarea furnizorului

La Restart Energy, iti punem la dispozitie metode rapide si moderne pentru schimbare furnizor energie electrica. Si gaze naturale. Nu, nu te chemam la ghiseu. 

De ce? 

Nu ne place. Stim ca ai lucruri mai bune de facut decat sa stai la coada. Si noi la fel. Asa ca haide sa vedem cum rezolvam online treaba asta cu schimbare furnizor gaze si energie. 

Schimbarea furnizorului 

Daca vrei sa-ti schimbi furnizorul la Restart Energy, e cat se poate de simplu. Doar accesezi aplicatia Schimba Furnizorul si urmezi pasii potriviti nevoilor tale. Fii fara grija, iti aratam putin mai jos in acest articol cum arata, mai exact, acesti pasi.

E-mail

Cui nu-i place sa primeasca o scrisoare? Daca te intereseaza schimbarea furnizorului Restart Energy, dar ai dori niste lamuriri aditionale, iti stam la dispozitie. Trimite-ne un e-mail la adresa [email protected] si iti explicam tot ce vrei sa stii!

Messenger

Sau poate ca ne-ai vazut oferta pe Facebook si ai, totusi, ceva intrebari. De ce sa deschizi alt tab, sa intri in e-mail, da-ne un mesaj pe Messenger. Acolo, iti explicam simplu si rapid cum sa realizezi schimbarea furnizorului. Iti spunem care sunt actele necesare pentru schimbarea furnizorului, si gata! 

 

Hai sa ne auzim la un telefon!

Pentru ca stim ca unora le place mai mult sa vorbeasca la telefon decat prin mesaje, ne auzim la un telefon la +40800410040, daca simti nevoia. Ne poti telefona fix cand vrei tu in orarul indicat pe pagina noastra, iar echipa noastra de servicii cu clientii iti sta la dispozitie. Un operator te va ghida prin procesul de schimbare a furnizorului. Iar daca esti in fata calculatorului, il poti completa chiar cu operatorul Restart Energy la telefon!

Dar de ce atatea optiuni?

Frumusetea vietii vine din faptul ca suntem diferiti, am spune noi. De aceea, iti stam la dispozitie cu cat mai multe optiuni diferite de schimbare furnizor energie. Unii prefera sa vorbeasca la telefon. Altii nu suporta ideea si se simt mult mai confortabil pe mesaje. Altii vor sa dea un e-mail. 

Unii oameni au nevoie de mai multe explicatii pana se dumiresc. Altii se prind din prima de cum sta treaba si sunt iritati de toate explicatiile in plus. 

Asa ca, de ce sa folosim aceeasi abordare pentru toata lumea? La Restart, ne-am propus sa avem o aborbare unica, personalizata pe nevoile si preferintele clientului. Asa ca, tu ce preferi?

Acte necesare schimbare furnizor energie electrica

Te-ai intrebat, cu siguranta, care sunt actele necesare pentru schimbarea furnizorului. Si probabil ca deja te-ai imaginat cu un munte de hartogaraie. Ei bine, noi suntem aici sa-ti spunem ca lucrurile nu stau chiar asa. 

In realitate, ai nevoie de doar cateva acte pentru schimbarea furnizorului, anume:

  • O copie dupa actul de identiate – stai linistit, toti iesim ciudat in poza de buletin, asa ca nu te vom judeca!
  • Factura la energie electrica– avem nevoie de o copie dupa cea mai recenta factura, pentru a putea lua toate informatiile necesare. 

Le faci o poza, ni le trimiti si gata. Foarte probabil ai deja aceste acte la dispozitie, deci schimbarea furnizorului poate fi gata in doar cateva minute!

Schimbarea Furnizorului – Pas cu pas prin aplicatia Restart

Dupa cum iti spuneam, avem propria aplicatie prin care poti calcula o oferta, la sectiunea numita „Schimba Furnizorul”. Iti aratam, aici, cum s-o folosesti.

  • Completezi formularul cu localitatea, tipul de contract dorit (energie, gaz, sau ambele) si consumul aproximativ lunar. 
  • Alegi tipul de abonament care-ti convine cel mai tare. Poate fi vorba de un abonament cu cost pre-stabilit (EnergyFix) sau un abonament in care platesti cat consumi (EnergyGo si EnergyGo Online).
  • Apesi butonul “Schimba Furnizorul Acum”.
  • Completezi formularul cu datele personale (CNP, numar de telefon, nume intreg, etc.) si atasezi actele de care vorbeam mai sus.
  • Verificam noi ca totul e in ordine, semnam contractul si gata! Bine ai venit in familia Restart!

De restul, ne ocupam noi. Asa ca, nu-ti bate capul cu schimbare contor gaze sau cu descarcarea unui model notificare schimbare furnizor energie electrica. 

Atat a fost schimbarea furnizorului de energie si gaze naturale

Speram ca ti-e acum mai clar procedeul de schimbare a furnizorului. Iti sugeram sa te gandesti cu atentie inainte de a face aceasta schimbare. Ia in considerare ofertele de pe piata. Eventual, apeleaza la comparatorul de tarife ANRE, care-ti poate indica cea mai buna oferta pentru tine.

De asemenea, vrei sa ai in vedere si taxele aditionale (pe care nu toti furnizorii le includ in pretul afisat initial!). 

Va mai dura putin pana reusesti sa schimbi furnizorul, dar asta pentru ca vrei sa iei decizia corecta, nu? Speram ca decizia a devenit putin mai usoara, cu ajutorul acestui ghid pentru schimbarea furnizorului! 

Related Posts