Cum găsești furnizorul de energie electrică și gaze naturale potrivit?

Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor români iau decizia doar pe baza politicii de preț. Liberalizarea pieței ne determină să comparăm mai mulți furnizori și să îl alegem pe cel mai potrivit pentru nevoile locuinței noastre. Însă, pe lângă costurile mici, vă recomandăm să vă uitați și la alte beneficii pe care furnizorul le poate aduce în relația contractuală, cum ar fi: suport permanent, soluționări rapide, digitalizarea proceselor, recompensarea clienților, eliminarea birocrației, experiență plăcută de furnizare.

Restart Energy este furnizor român de pe piața liberă, înființat în Timișoara, care operează printre cele mai mici prețuri la energie electrică și gaze naturale. Oferta lor actuală pe comparatorul de tarife ANRE se află în topul celor mai mici prețuri din țară și constă în 280 lei/MWh la energie și 84 de lei/MWh la gaz

Restart Energy pune la dispoziție și extraopțiuni de siguranță, adică, include în contract verificarea tehnică periodică obligatorie a centralei termice (VTP) și verificarea instalației electrice sau a celei de gaze.

Cel mai mare avantaj este că tot procesul se desfășoară prin intermediul unui formular de schimbare a furnizorului 100% online, scurt, intuitiv și prietenos, fără acte și deplasări care consumă timp. În 4 pași simpli și rapizi, se întâmplă schimbarea furnizorului, fără nicio întrerupere sau vreun cost ascuns.

Restart Energy a dezvoltat și un program de recomandare și oferă clienților săi posibilitatea acumulării de extra bonusuri de 25 de lei pentru fiecare prieten recomandat.

Ce este foarte important de reținut este că se poate rezilia contractul oricând, pentru că Restart Energy nu aplică penalități și nici nu cere garanții.

Pe lângă ofertele promoționale, Restart Energy este singurul furnizor care promite suport non-stop pentru situații de urgență și timp de preluare a sesizărilor mai mic de 2 minute, telefonic sau pe orice canal online. Operatorii răspund în sub 2 minute telefonic sau pe orice canal online, rezolvă solicitările venite pe email în mai puțin de 24 de ore și oferă suport 24/7 pentru urgențe și probleme legate de distribuție, fiind votat furnizorul cu cel mai rapid timp de răspuns de platforma-de-energie.ro

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor, prevăzut prin lege și:

  • nu costă nimic
  • durează foarte puțin. Procesul de schimbare a furnizorului se realizează 100% online, de acasă, fără acte și fără deplasări
  • nu se schimbă contorul și nici operatorul rețelei de distribuție. Consumatorii vor beneficia, în continuare, de aceleași servicii de mentenanță și intervenții.
  • se poate rezilia în orice moment, fără penalități

 

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pe parcursul a celor 5 ani de la înființare, Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru 40,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca este prima companie de pe piața românească ce oferă posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație. Concentrarea Restart Energy se mulează pe ambele  segmente de piață, atât pentru clienți casnici, cât și business. Printre clienții business se numără  Profi, Medlife, Alumil, Bioclinica, Valeo, Wetterbest, Cottontex etc.

Pe lângă un furnizor de încredere, orientat spre clienți, Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni. De la înființare și până acum, a desfășurat o serie de acțiuni umanitare, în domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. Printre cele mai recente proiecte de responsabilitate socială putem menționa susținerea educației online prin dotarea școlilor cu laptopuri și donarea profitului obținut în Banat către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, pentru lupta împotriva Covid-19.

Related Posts