Cum platesc online factura pentru energie electrica?

factura pentru energie electrica

Putem spune ca am ajuns intr-un punct in care plata online a facturilor nu mai poate fi considerat ceva revolutionar sau futurist. Pana la urma, foarte multa lume o face cu succes, nu? Da, este posibil. Dar, pe de alta parte, stim ca avem si foarte multi clienti care inca nu sunt familiarizati cu aceste metode de plata si, nu de putine ori, intalnesc dificultati in ceea ce priveste plata online la factura pentru energie electrica. 

La Restart Energy am dorit, de la bun inceput, sa facem toate procesele usoare si intuitive. Evident, sistemele de plata nu fac exceptie. Ti-am pregatit un scurt ghid, cu toti pasii care trebuie urmati pentru a plati factura, in doar cateva minute. Simplu, fara batai de cap, din confortul casei tale. 

Suna bine, nu? Sa vedem cum se face, mai exact…

Pasul 1: Viziteaza sectiunea dedicata platii facturilor de pe site-ul nostru.

Pasul 2: Introdu informatiile tale personale (nume, prenume, email, telefon), suma de plata, codul tau de client si ID-ul facturii in formularul dedicat de pe pagina. Ai grija ca toate aceste informatii sa fie completate corect, pentru a putea identifica factura in baza noastra de date. 

Pasul 3: Odata completate informatiile personale si cele despre factura pentru energie electrica sau gaz, faci click pe butonul “Plateste online”. Vei fi redirectionat spre pagina procesatorului nostru de plata, unde va trebui sa introduci datele cardului tau. Apoi, in cateva secunde, plata va fi efectuata. Nu iti face griji pentru datele cardului tau. Nu le vom stoca nicaieri si toata tranzactia se va desfasura in siguranta. 

…si asta e tot. Ti-am spus ca e mai simplu decat ai crede!

Inainte sa incheiem, mai avem o veste buna pentru tine. 

Vrei sa beneficiezi de facturi reduse sau chiar gratuite? Inscrie-te in campania “Castiga bani cu Restart Energy” si primesti un discount de 50KWh din energia activa consumata pentru fiecare prieten caruia ii recomanzi sa devina clientul nostru, imediat dupa ce acesta achita prima factura!

Afla mai multe despre campania noastra aici.

Related Posts