Energia vine din oameni – luptam impreuna!

energia-vine-din-oameni

Hai c-am facut-o si pe asta. Am ajuns deja la toamna acestui an si ne apropriem cu pasi repezi de iarna si de 2021. Un an, speram noi, mai bun. Un an mai apropriat de normalitatea pe care o cunosteam odata, cu energia care ne caracterizeaza pe fiecare. Un an in care sa nu ne petrecem primavara inchisi in casa sau vara speriati… in fine, intelegi ce vrem sa spunem, doar am trait cu totii acelasi an. Impreuna. 

Si tot impreuna, reusim sa trecem mai departe si sa ne apropiem pe zi ce trece de acel 2021 visat de toti ca fiind un an calm, fara griji si fara frica. Anul in care vom realiza tot ce n-am putut in 2020. 

Luptam impreuna, dar cum?

Multi oameni si mai ales multe organizatii au folosit aceasta sintagma in luni recente, dar fara a ne spune clar ce inseamna, cum anume putem lupta impreuna pentru a obtine un viitor mai bun pentru noi si pentru copiii nostri. 

Ei bine, noi nu suntem astfel de oameni. Noi iti spunem exact ce planuim sa facem pentru a ajuta oamenii din jur sa paseasca inspre mai bine. Lupta impreuna difera, sincer, de la om la om. Ce poti face tu, pe mine foarte probabil ma va nedumeri, iar contributia mea ti-e foarte probabil straina tie. Asta pentru ca suntem, la urma urmei, diferiti. Ne plac filme, melodii, activitati diferite. Avem gusturi diferite la mancare si foarte probabil alegem abonamente diferite de energie. Dar nu asta conteaza.

Ultimul an a scos la iveala prea multe diferente si intr-un mod prea negativ, care instiga ura. In loc sa ne certam pe diferentele noastre, ce ar fi sa le folosim pentru a construi un viitor mai bun pentru toata lumea?

Ce solutie iti propunem noi?

La Restart Energy, ne ocupam de furnizarea de gaze si de energie romanilor. Ce putem noi sa facem este sa te ajutam sa gasesti abonamentul ideal pentru tine, sa reducem cate-un pic, cate-un pic factura la lumina si sa ne asiguram ca nu platesti niciodata mai mult decat e cinstit. E contributia noastra si stim ca nu e mult, dar credem sincer ca daca fiecare aduce o contributie orisicat de mica, rezultatul final va fi unul mare. 

Credem ca energia vine din oameni, si speram ca poate scapand de grija facturilor, vei gasi si tu la randul tau energia sa lupti mai departe pentru un viitor mai bun. 

Ne-am saturat ca diferentele dintre noi sa fie folosite impotriva noastra, ca sa sape prietenii si sa acreasca relatii. A venit momentul sa folosim diferentele astea pentru a creste impreuna, fiecare in felul lui unic.

Iti place sa ai un cost fix la energie, sa poti sa-ti planifici bugetul lunar fara sa ai surprize neplacute la sosirea facturii? Te intelegem si avem ce-ti trebuie. Afla mai multe despre abonamentul EnergyFix aici.

Esti un spirit imprevizibil si preferi sa platesti cat consumi, in functie de unde te duce clipa? Am rezolvat-o si pe asta. Descopera abonamentul EnergyGo aici. 
Sau si mai bine, cere-ne o oferta. Haide sa vorbim direct, sa folosim diferentele si energia din fiecare pentru bine.