Scroll Top

Energie electrică mai ieftină cu 30%

Am intrat in 2021 cu sperante mari ca acest an va fi mai bun decat cel ce tocmai a trecut. Si desi asta nu e tocmai greu, am decis sa facem un efort activ pentru a ne asigura ca asa stau lucrurile. De aceea, in 2021, Restart Energy iti ofera energie electrica mai ieftina! Si nu oricum, chiar printr-o aplicatie de pe telefonul tau, una pe care foarte probabil, deja o folosesti regulat.

Este vorba de Glovo, aplicatia care ne-a asigurat tuturor mancare calda si diverse gustari apetisante cand nu prea puteam sa iesim din casa. Daca pana acum ai utilizat aplicatia doar pentru a comanda pizza, e momentul sa descoperi ce altceva poti face cu Glovo, cum ar fi sa primesti energie electrica mai ieftina. 

Si daca Glovo e un domeniu nou pentru tine, fii fara grija. Nu dureaza decat 5 minute sa te lamuresti ce si cum! 

Cum ne ajuta Glovo sa ne bucuram de energie electrica mai ieftina?

E simplu. Ca utilizator Glovo, ai posibilitatea de a cumpara energie electrica direct din aplicatie. Dupa ce ai urmat pasii detaliati aici, ai timp sa analizezi ofertele Restart Energy si sa vezi exact de ce reduceri te bucuri. 

Ei, cand spunem „cumperi energie electrica”, stai linistit, nu va veni un curier Glovo la usa cu un sac de kWh. Ne referim de fapt la o serie de vouchere care scad 30% din factura de energie si care pot fi achizitionate prin Glovo. 

E ok, odata achizitionat, tu nu mai trebuie sa faci nimic altceva decat sa alegi cand vrei sa folosesti voucher-ul. El este valabil maxim 60 de zile de la data achizitionarii. Sa spunem ca in aceste luni de iarna, consumi mai multa energie electrica decat ar fi cazul (mai ales cu lucratul de acasa). Ei bine, voucher-ul de 30% Restart Energy te ajuta sa consumi aceeasi energie, dar sa platesti mai putin. Si sincer, cine nu vrea sa plateasca mai putin?

Cateva cuvinte despre schimbarea furnizorului… 

Ai auzit, cu siguranta, vorbindu-se in presa romana despre liberalizarea pietei energiei electrice. Si probabil te-ai intrebat ce inseamna asta si ce ar trebui tu, consumatorul, sa faci. Pe scurt, liberalizarea pietei poate insemna ca platesti mai mult pe abonamentul la energie.

Dar tu nu trebuie sa accepti asta. Din contra, datorita liberalizarii, iti poti schimba furnizorul de energie electrica oricand doresti, pentru a te bucura de un pret cinstit pe energia electrica. 

Atunci cand alegi Restart Energy, nu doar ca te bucuri de energie electrica mai ieftina (cu ajutorul voucherelor Glovo de 30%), ci si de preturi in medie cu 20% mai mici decat ofertele de pe piata reglementata. 

La Restart Energy, credem ca oamenii ar trebui sa aiba parte de ce au nevoie fara sa ramana indatorati pentru a-si acoperi facturile. De aceea, am creat aceste vouchere impreuna cu Glovo, pentru a-ti oferi tie energie electrica mai ieftina si astfel, mai avantajoasa! 

Si hei, odata ce ai achizitionat voucherul potrivit nevoilor tale, de ce nu comanzi si o pizza pentru a sarbatori?

Related Posts