Scroll Top

Meriti un furnizor caruia ii pasa de timpul tau

furnizor

Meriti un furnizor caruia ii pasa de timpul tau. Nu mai sta la cozi. Se poate si altfel.

Mai sti coada aia la care ai stat acum trei ani, cand nu mai mergeau gazele din nu stiu ce motiv, iar la telefon nu raspundea nimeni cand sunai si ai fost nevoit sa mergi la sediul companiei si sa astepti ore intregi la coada pentru ca o functionara plictisita sa-ti spuna ca nu stie si ca vor trimite pe cineva luna viitoare?

Dar pe cine pacalim, probabil ca inca stai la coada aceea. Intre timp, viata s-a schimbat in lumea de afara, prietenii s-au casatorit, vecinii s-au mutat, iar seful e foarte nemultumit ca nu te-a mai vazut de trei ani incoace. Ei bine, noi suntem aici ca sa-ti spunem ca nu trebuie sa fie asa.

In Romania, aceasta tara frumoasa si nobila in care locuim, ne-am obisnuit demult sa fim tratati cu o lipsa de respect pe care alte tari ar gasi-o ingrijoratoare. Ne-am obisnuit sa nu fim ascultati si ca timpul nostru sa fie irosit pe o problema banala care s-ar putea rezolva in doar cinci minute.

De ce?

Pentru ca asa sta treaba. Asa e peste tot, spunem plictisiti si schimbam subiectul. Dar sa stii ca nu e peste tot asa. In ani recenti, au inceput sa apara pe piata si alternative putin… altfel. Un furnizor care intelege ca, totusi, traim in secolul XXI, iar nimeni nu mai are timpul sau rabdarea necesara de a sta la coada sau de astepta la telefon cu orele. Si sincer, de ce s-o aiba?

Astazi, poti rezolva orice problema cu furnizorul in doar cateva clipe prin portalul online. La Restart Energy, procesul de conectare se realizeaza exclusiv online. Nu, serios. Nu trebuie sa trimiti nimic prin posta sau curier, nu trebuie sa astepti toata dimineata sa vina un tip sa te conecteze. Si cu siguranta nu trebuie sa stai la coada. Nu crezi? Verifica aici si nu mai este nevoie sa iti mai spunem noi nimic: https://restartenergy.ro/cere-oferta-furnizor-energie-gaz/.

Toate acestea sunt de domeniul trecutului, iar noua ne pasa de timpul tau, cat si de al nostru. La urma urmei, nu ajuta pe nimeni sa astepti la ghiseu, asa ca impreuna, economisim timp si rezolvam problemele online.

Asta nu inseamna ca nu suntem acolo pentru tine. Intampini o problema? E rar, dar totusi se intampla. In cazul acesta, credem ca totul ar trebui sa se poata rezolva la telefon.Daca poti gestiona tranzactii financiate sau sa-ti rezervi o camera de hotel in Tahiti prin intermediul telefonului mobil, de ce sa nu poti rezolva si problemele cu furnizorul local?

La Restart Energy, nu trebuie sa suni de trei ori si primesti o rezolvare rapida si directa, economisind astfel ore pretioase pe care le poti petrece jucandu-te cu copiii, iesind cu prietenii sau, pur si simplu, relaxandu-te in fotoliu.

Dar noi ce castigam?

Timp. Timp pentru tine. Timp pentru noi. Cozile, functionarii si telefoanele interminabile ne consuma si noua timpul. Si noi am vrea mai degraba sa ne petrecem timp cu cei dragi, stiind ca ai nostri clienti sunt multumiti de serviciile noastre.

Te-ai saturat sa pierzi timp?

Cere o oferta Restart Energy azi si vezi cum se schimba viata cat ai clipi (sau in cazul asta, cat ai da click!).

Related Posts