Scroll Top

Meriti un furnizor care iti da libertate

furnizor

Tu alegi ceea ce ti se potriveste, noi facem sa se intample 

Orice sfarsit este induiosator, trist, inspaimantator poate. Ne temem de schimbare, dar ea face parte chiar din materia vietii noastre. O existenta lipsita de schimbari este una trista, si mai mult, una gresita, deoarece omul are nevoie de schimbare ca sa avanseze si sa se dezvolte corespunzator. De aceea, suntem incurajati sa rupem prietenii sau chiar povesti de dragoste in momentul in care simtim ca acestea ne tin pe loc. Atunci, de ce nu putem oare sa ne rupem de furnizor, atunci cand simtim ca relatia a ajuns la capat?

Clauze ascunse, taxe neprecizate si tot felul de mizerii sunt scoase de undeva, dintr-un dulap al furnizorului despre care nici macar nu stiai si tarate prin fata ochilor tai.

La Restart Energy, nu avem un astfel de dulap, iar asta ti-o spunem de pe-acum. Credem ca in orice relatie, atunci cand nu te mai simti la locul tau, ar fi cazul sa pleci. Ce-i drept, avem incredere ca serviciile noastre sunt intr-atat de bune ca tu nu vei vrea sa pleci prea usor.

Credem ca iti va placea la noi, suntem o echipa tanara si entuziasta si ne-am pregatit din timp pentru venirea ta. Stim ca fiecare om pe lumea asta e diferit, asa ca iti oferim mai multe tipuri de abonament, iar tu esti liber s-o alegi pe cea care ti se potriveste.

Se poate si altfel. Furnizor de incredere

Ai vrea sa platesti in fiecare luna o suma fixa, indiferent de cat consumi? Se poate. Cu abonamentele Energy Fix si Gas Fix, stabilim impreuna o suma potrivita in functie de locatie si de consumul mediu al locuintei tale si nu te mai stresam.

Sau poate ai vrea sa platesti fix cat consumi. Nimic mai mult, nimic mai putin. Se poate si asta. Cu abonamentele Energy Go Avantaj si Gas Go Avantaj, ne asiguram ca platesti fix ce ai consumat in luna anterioara.

Ce putem spune, am vrut sa fii relaxat si sa ai totul la indemana, de la contractare pana la transmiterea indexului si plata facturii. Iar daca iti lipseste ceva, fii fara grija, iti stam la dispozitie 24 de ore din 24 la telefon, pe Whatsapp, chat online, Messenger sau chiar pe e-mail.

De aceea, credem ca nu vei vrea sa pleci de la noi prea curand, dar daca acest moment va veni vreodata, nu-ti vom purta pica. Pur si simplu nu e in stilul nostru. Da riduri si dureri de cap, iar noi nu ne dorim de niciunele.

Tu ne-ai ales pe noi drept furnizor de energie si gaze naturale. A fost o alegere libera si ni se pare normal ca deciziile ce urmeaza sa fie si ele la fel. La Restart Energy, iti oferim libertate completa, deoarece orice om merita asta. Si deoarece stim ca singura relatie cu adevarat fericita e cea in care amandoi partenerii sunt acolo de voie.

Te-ai saturat de furnizorii care se agata de tine cu anii?

Cere o oferta Restart Energy chiar astazi. De ce? Pentru ca se poate si altfel. Se poate mai bine.

Related Posts