Furnizori de energie electrica in 2020

furnizori de energie electrica

Avem ce alege si de unde!

Cel putin cativa dintre noi isi amintesc ca, doar cu trei decenii in urma, alegerile erau limitate. Vizitele la colegul de scoala sau de serviciu se terminau cu observatia evidenta ca mobilierul sau modelul de covor era intocmai ca acel pe care-l aveam fiecare acasa. Nu mai vorbim de optiunile la furnizori de gaze naturale sau furnizori de energie electrica! Erau sublime, parafrazand celebrele replici a lui I. L. Caragiale, dar lipseau cu desavarsire!

Iata, asadar, ca in ciuda vremurilor grele pe care le traim, scapam din vedere aspectele pozitive! Multitudinea si coloratura alegerilor, pe care suntem liberi sa le facem este cu siguranta un motiv de a fi optimisti! Incepand de la oferta larga si diversa a alegerilor simple, precum ornamentele de brad, pana la optiunile de furnizori de energie electrica!

Furnizori de energie electrica

Da, indraznim sa ne amestecam in alegerile pe care le ai de facut la acest capitol! E domeniul nostru de expertiza si iti intelegem nevoia. Povete ia, dar judeca tu insuti! Sfaturile pe care indraznim sa le dam sunt „rupte” din realitate si nu-ti „fura” din libertate! Sigur ai trecut la un moment dat printr-una din aceste situatii:

  1. Google, arata-mi furnizorii de energie din Romania! Nu, nu sustinem ca tot ce gasesti la o simpla cautare pe internet e vrednic de crezare. Dar stim cu totii momentul in care cauti cu interes o optiune potrivita pentru tine, dar tot ce iti apare ti se pare exact la fel. Ai senzatia ca oricum nu se va schimba nimic si ca nu merita efortul. Ai stat de 10 ani la acelasi furnizor, ce mai conteaza unul in plus?
  2. Ti-ai spus ca il vei gasi cumva pe cel mai ieftin si vei merge acolo. Zis si facut! Gasit, contactat, asteptat. Si asteptatul acesta s-a transformat in 1-2 saptamani, sau chiar o luna. Din nou te dezamagesti si renunti.

Nu te da batut. Continua cautarea, analizeaza recenziile, sunt de folos! Intotdeauna e bine sa afli opinia celor care au trecut prin aceeasi experienta deja! Si mai ales, trebuie sa beneficiezi de aceasta oportunitate de a putea alege cu cine preferi sa colaborezi. Pentru ca da, este o colaborare si trebuie sa alegi pe cineva cu aceleasi principii ca si ale tale.

Testeaza-ti alegerea

Nu alege fara a testa! Ai tot taiat de pe lista de furnizori de energie electrica si ai ramas cu una sau doua companii, pe care ai vrea sa le verifici cumva! Poti face asta! Intra pe site-ul furnizorului! Cat de repede esti abordat? Nu e o gluma! Numara secundele!

La Restart Energy nu vei fi nevoit sa numeri nici macar pana la 10. Testeaza fiecare varianta. E dreptul tau! Tine minte: daca nu esti abordat rapid in momentul in care vrei sa te muti la ei, cat de repede te vor ajuta atunci cand ai o problema?

Suntem departe totusi de luna Decembrie anul 1989, ne apropiem de aceeasi luna a anului 2020. Nu mai poate fi vorba de stat la cozi pentru incheiat contracte, platit facturi sau cumparaturi. Si totusi, din pacate, de fiecare data cand mergi in oras te ciocnesti de mentalitati identice cu cele de acum 30 de ani. N-am uitat inca cum e sa numeri ore, nu secunde! Dar oricat de tulburator e prezentul, tot nu vrem sa ne întoarcem in trecut sub nicio forma!

In prezent, la Restart Energy asiguram raspuns prompt, schimbarea contractului se realizează 100% online, de acasă, fără acte, fara cozi, fără deplasări! Restart Energy  are suport non-stop pentru situații de urgență și timp de preluare a sesizărilor mai mic de 2 minute, telefonic sau pe orice canal online.  Te respectam pe tine, respectand timpul tau.

Acum e momentul sa-ti completezi eficient lista cu furnizorii preferati pentru ca la Restart Energy gasesti unul dintre cele mai bune preturi atat la energie cat si la gaz. In plus, ofertele la noi vin din 4 in 4. Porteaza-te acum si beneficiezi de:

  • 50 kWh cadou la prima factura
  • un card cadou eMag de 50 de lei
  • energie electrica cu 30% reducere prin Glovo.
  • 25 de lei cadou pentru fiecare prieten pe care il aduci la Restart Energy.

Suntem deja pe lista ta de furnizori de energie electrica?! Ne bucuram! Abea asteptam sa iti spunem toate detaliile!

Related Posts