Scroll Top

Hai sa-i redam Romaniei energia de odinioara!

redam-energia-romania

Caram cu noi in spate o mostenire bogata. Mostenirea mamei si a tatei, energia si istoria familiei noastre, cu unchi excentrici, matusi mamoase si veri ce cutreiera lumea. Dar pe langa aceasta mostenire imediata si evidenta, purtam in suflet si ceva mai mult. O mostenire a neamului din care ne tragem, o istorie a Romaniei de care poate ca nici macar nu suntem constienti. 

Ai auzit cu siguranta ca ne tragem din poporul geto-dac, ca ambitia si taria de caracter ne sunt innascute, fiind romani. Zambesti usor, te uiti in jur si te intrebi „unde?”.  Pare ca am ratacit energia ce o aveam odinioara ca tara, iar cu fiecare pas, ea pare sa ramana din ce in ce mai departe, iar asta ne afecteaza pe toti, indiferent de pasiuni, motivatii, iubiri, cariere si asa mai departe. 

Destul. Acum e momentul in care ii redam Romaniei energia care o facea o natie temuta si respectata in anii de demult. Acum, nu maine, nu peste o ora. 

Dar ce-i cu graba? Pur si simplu credem ca atunci cand te simti cuprins de energie, ar trebui sa profiti la maxim de asta. Nu sa lasi pe mai tarziu si nici sa gasesti scuze. Noi avem energia asta in suflet si o avem acum, asa ca acum vorbim si cu tine, in speranta ca poate si tu simti aceasta energie. 

La urma urmei, va fi nevoie de un efort colectiv. Energia noastra nu e suficienta, dar energia tuturor romanilor ar putea sa fie. 

Cum facem sa-i redam Romaniei energia ce-i lipseste?

Simplu. Desi pare (si este) o intreprindere monumentala si dificila, iti reamintim ca nu esti singur pe acest drum. Ai alaturi sute de mii de oameni (cel putin) si daca fiecare face macar un singur pas, impreuna putem strabate drumul si ajunge la destinatie, iar destinatia noastra este o Romanie mai buna. 

Pasul nostru este sa te impingem pe tine mai departe.

Cum? Prin reducerea costurilor de energie. In vederea unei Romanii mai bune, Restart Energy isi propune sa ajute toti romanii sa plateasca doar cat e cinstit. Furtul si taxele exagerate nu ajuta pe nimeni si ne tin colectiv in urma. Asa ca iti propunem mai multe abonamente, tu il alegi pe cel mai potrivit, iar impreuna stabilim un pret care sa fie corect pentru toata lumea.

  • Abonamentul EnergyGo: Platesti cat consumi si gestionezi totul rapid si usor din aplicatie!
  • Abonamentul EnergyFix: Stabilim impreuna un cost fix lunar, in functie de zona, tip de locuinta, s.a.m.d, si tu nu mai ai grija facturii viitoare.

Related Posts