Restart Energy iti doreste Paste Luminat!

paste luminat 2021 restart energy

In restul anului, ne place sa ne mandrim cu faptul ca ne aflam printre furnizorii de energie regenerabila din Romania. Ca aducem lumina in casele oamenilor, iar planul nostru pe urmatorii 5 ani este de a furniza 100% energie regenerabila tuturor clientilor nostri. Dar apoi, vin astfel de momente, cand ne amintim ca noi suntem doar o mica parte, iar cel mai tare conteaza lumina sufleteasca. Iata-ne ajunsi in pragul unei alte sarbatori de Paste. A doua deja intr-o situatie mai putin decat ideala. Ne amintim cu totii ziua de Paste de anul trecut. Prinsi in case, departe de cei dragi, speriati de ce urmeaza. 

Si nici nu stim cum sa continuam. Incepem cu “din fericire”? In acest an, din fericire, ne putem petrece duminica de Paste alaturi de cei dragi, insa situatia nu e nici pe departe ideala. Si desi am putea vorbi mult si pe indelete despre tot ce s-a intamplat in ultimul an, hai sa nu o facem acum. 

De Paste, mai aproape de cei dragi

paste fericit 2021 restart energyCu ocazia zilei de Paste 2021, haide sa ne concentram pe lucrurile frumoase din vietile noastre. Pe zambetul din ochii copiilor nostri. Pe ultima oara cand am ras cu adevarat cu pofta. Pe sarutul persoanei dragi. Pe lumina soarelui, in care avem incredere sa ne incalzeasca si casa si sufletul.

Macar pentru o zi in an, haide sa incercam sa nu ne mai gandim la toate lucrurile rele din vietile noastre. Haide sa uitam temporar si sa ne bucuram de lumina care inca ne incalzeste inimile. Sa ne gandim la toate lucrurile bune care s-au intamplat in anul ce a trecut. 

Si da, poate ca nu e vorba de ceva major si impresionant. Poate ca nu ai facut chiar tot ce ti-ai propus, dar cand poti spune ca s-a intamplat cu adevarat asta? Adevarul e ca acum, in contextul sumbru al pandemiei, e mult prea usor sa ne concentram pe partea rea a vietii. Dar adevarul e ca faceam asta si inainte. Ne gandeam prea mult la rau si prea putin la bine. Ne certam singuri, fara a ne felicita atunci cand faceam ceva bine.

A venit momentul sa schimbam mentalitatea asta. Si stiti de ce? Pentru ca acum, in aceasta situatie neagra in care ne aflam, avem nevoie de speranta mai mult ca niciodata. 

In acest an, in aceasta perioada de Paste, haide sa ne gandim la lucrurile bune. La cei dragi. La reusitele pe care le-am marcat anul acesta. La zambetele impartasite cu copiii si bunicii. Si la faptul ca, oricat de deprimanta ar fi situatia, vom trece cumva si peste asta. Omenirea a trecut prin lucruri mult mai dificile. Si a facut-o deoarece oamenii au refuzat sa renunte la speranta.  Pentru ca ei, in ciuda dezamagirilor, a temerilor si a durerii, au ales sa pastreze aprinsa lumina din suflet. 

Asa ca in 2021, intr-o zi de Paste poate nu chiar ideala, va uram sa faceti exact la fel. Sa mentineti lumina interioara aprinsa si vie, pentru ca acum avem nevoie de ea cel mai tare. 

 

Restart Energy iti doreste un Paste Luminat, cu speranta si zambete in suflet!