Scroll Top

Restart Energy și-a dorit încă de la început să fie aproape de consumator și să fie, pe lângă un furnizor de energie, un partener de încredere pe termen lung 

Furnizor-de-energie-gaze-naturale-biziday

Restart Energy: “Facem toate eforturile pentru a ne proteja clienții. Scumpirile au fost aplicate doar când nu a mai existat nicio altă soluție” 

Scumpirile de pe piața de energie continuă să creeze controverse în spațiul public, ce au  ca rezultat, mai degrabă, cultivarea nemulțumirii clienților și mai puțin clarificarea situației în sine. 

Mai mulți furnizori de energie și gaze naturale de pe piața liberă din România și-au anunțat clienții că prețurile vor suferi majorări semnificative începând cu luna octombrie. Întrucât furnizorul este doar unul dintre actorii de pe piață, acesta nu este singurul responsabil de creșterile de prețuri. Puțini sunt cei care cunosc traseul care așterne în mâinile clientului vestea scumpirii, care este nedorită de toate părțile implicate. Producătorul și distribuitorul sunt alți doi actori din distribuția acestui ”film” care rulează pe scena energiei din România și care încinge spiritele.

Restart Energy și-a dorit încă de la început să fie aproape de consumator, să nu fie doar un furnizor de energie, ci un partener de încredere pe termen lung. 

Fiecare măsură pe care o luăm este îndelung analizată și calibrată, în concordanță cu evoluția pieței internaționale de energie, dar și cu dorința noastră de a ne proteja consumatorii și de a continua să le oferim servicii de calitate. Cu atât mai mult acum, când avem de-a face cu o situație extraordinară: parcurgem analize de piață, luăm pulsul pieței locale și internaționale, probăm scenarii care la momentul potrivit să poată fi aplicate portofoliului de clienți, ca o reafirmare a grijii pentru consumatorul casnic sau corporate. 

În condițiile în care piața a permis, Restart Energy a redus prețul de furnizare a gazelor naturale pentru consumatorii săi, alegând să nu își însușească în mod exclusiv beneficiul unor circumstanțe favorabile de piață.

Restart Energy a aplicat scumpiri doar în momentul în care nu a mai existat nicio altă soluție, în contextul defavorabil creat de scumpirile internaționale. 

WEB-Shop Restart Energy

Pe de altă parte, ne propunem să venim în continuare cu soluții noi, inovatoare și ușor de accesat, care se traduc în avantaje pentru clienții din portofoliu. Un exemplu concret este lansarea unui magazin online, care pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă variată de sisteme de climatizare și încălzire pentru acasă, centrale fotovoltaice,  stații de încărcare și multe alte produse care urmează a fi introduse în webshop. Cei care sunt deja clienți Restart Energy vor putea beneficia de prețuri mai reduse la produsele din magazin și o serie de avantaje.

Cel mai important lucru pentru actualii sau viitorii clienți Restart Energy este posibilitatea achiziționării oricărui produs din magazin, cu plata până la 24 de rate, fără dobândă și livrarea gratuită, oriunde în România.

Totodată, clienților li se oferă și servicii profesionale de montare și instalare aparate de aer condiționat și centrale termice, un serviciu complementar achiziției de astfel de echipamente.

În viitor, magazinul online va propune și mai multe echipamente specifice energiei și gazelor naturale, care vor completa necesarul deja existent acasă sau la birou. Magazinul online se poate vizita la adresa: www.shop.restartenergy.ro

Există o singură direcție pe care compania dorește să o întărească ori de câte ori este necesar: aceea că măsurile mai puțin populare sunt luate doar ca o ultimă variantă și că vom depune orice efort de a ne proteja clienții, oferindu-le stabilitate și serviciile care să le cultive încrederea pe care ne-au acordat-o, odată cu semnarea contractului.

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pe parcursul a celor 7 ani de la înființare, Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru peste 50,000 de clienți casnici, 6,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca este prima companie de pe piața românească ce a oferit posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație. Restart Energy este prezent pe ambele  segmente de piață, atât pentru clienți casnici, cât și business. Printre clienții business se numără  Profi, Medlife, Alumil, Bioclinica, Valeo, Wetterbest, Cottontex etc.

Restart Energy este în egală măsură a un furnizor de încredere, și o companie orientată către  oameni. De la înființare și până în prezent  compania s-a implicat  într-o  serie de acțiuni umanitare, în domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. Printre cele mai recente proiecte de responsabilitate socială putem menționa susținerea educației online prin dotarea școlilor cu laptopuri și donarea profitului obținut în Banat către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, pentru lupta împotriva Covid-19.

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor, prevăzut prin lege și:

  • nu costă nimic
  • durează foarte puțin. Procesul de schimbare a furnizorului se realizează 100% online, de acasă, fără acte și fără deplasări
  • nu se schimbă contorul și nici operatorul rețelei de distribuție. Consumatorii vor beneficia, în continuare, de aceleași servicii de mentenanță și intervenții
  • contractul se poate rezilia în orice moment, fără penalități

Related Posts