Tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice

tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice

Tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice

Exista lucruri in lumea asta fara de care nu putem sa traim, fara de care afacerea noastra nu se poate dezvolta cum trebuie. Printre acestea, se numara, desigur, si niste utilitati principale, cum ar fi energia electrica, gazele naturale, s.a.m.d., lucru care ne face sa ne intrebam ce fel de tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice exista?

In lumea furnizorului de energie electrica si gaz, acest tip de client se numeste un consumator non-casnic. De ce? Pentru ca (presupunem noi), nu vei utiliza gazul pentru a face de mancare, ci pentru a-ti sustine afacerea. Din acest motiv, ni se pare normal ca tu sa te bucuri de un tarif de energie electrica pentru persoane juridice diferit de acela oferit consumatorilor casnici, chiar daca uneori pare ca biroul a devenit a doua ta casa.

In randurile de mai jos, vom vedea care sunt reducerile si ofertele de care se poate bucura afacerea ta.

Oferte de energie si gaz pentru afaceri

Ca patron/antreprenor, primul lucru pe care vei vrea sa-l faci este sa contactezi direct furnizorul de energie electrica si gaz natural preferat, in vederea unei colaborari. Spre exemplu, la Restart Energy, intelegem ca recenta pandemie le-a pus bete-n roate multor afaceri si de aceea, iti stam la dispozitie cu tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice preferentiale.

Putem vorbi aici ca de la afacere la afacere. Ne axam pe transparenta si nu diferentiam intre afaceri, in functie de domeniul de activitate. Oferim un tarif gaz natural persoane juridice cat si unul pentru energie care sa ia in considerare nevoile unei afaceri tinere, in proces de dezvoltare. 

Restart Energy ofera preturi energie si gaz pentru persoane juridice si IMM-uri avantajoase, mai mici decat competitorii nostri. Te-am facut curios? Citeste in continuare ca sa afli mai multe despre ofertele noastre.

1. Oferta IMM Energy

Orice afacere are nevoie de o sursa stabila de energie electrica pentru a supravietui, iar noi intelegem asta. Pentru companiile si afacerile care cauta un furnizor stabil de energie electrica, avem o oferta avantajoasa de 275 ron per MWh. Energia Restart provine 57% doar din surse regenerabile, iar noi punem accentul pe armonizarea omului cu natura. 

2. Oferta IMM Gas

Dar nu toata lumea are nevoie de energie electrica, iar daca esti deja multumit cu furnizorul de energie, asta nu are de ce sa stea in calea furnizarii de gaze naturale. O afacere este, la baza, tot un fel de casa. In timp, angajatii formeaza o prietenie asemanatoare celei dintr-o familie. Iar asemanarile intre afaceri si familii nu se termina acolo. 

O afacere, indiferent de domeniul de activitate, necesita si o sursa stabila de gaz natural. De aceea, oferta de gaz Restart Energy iti ofera pretul preferential de 87 ron per MWh. 

3. Oferta IMM Energy + Gas

Nu in ultimul rand, exista si oferte de energie si gaz pentru afaceri, deoarece uneori, ai nevoie de amandoua. Si daca ne permitem chiar noi sa spunem asta, oferta de tarife de energie electrica si gaz pentru persoanele juridice e de departe cea mai avantajoasa. In acest caz, poti beneficia de un pret de doar 265 ron per MWh la energia electrica si 79 ron per MWh la gaz natural. 

Astfel, de-a lungul anului, afacerea ta poate face niste economii serioase. De ce sa platesti in plus furnizorului de energie si gaz natural cand ai putea folosi banii aceia pentru a-ti imbunatati afacerea?

Punand laolalta cele doua servicii Restart Energy, ne permitem sa oferim energie si gaz mai ieftine pentru afaceri mici si mijlocii. Stim si noi cat de greu a lovit pandemia, mai ales pentru astfel de afaceri! 

Cum iti stabilesti consumul mediu de energie si gaz?

Consumul mediu de energie si gaz natural depinde de mai multe aspecte – marimea afacerii, domeniul in care activezi, si tot asa. Daca nu esti inca sigur care este consumul tau mediu, ai mai multe variante de a afla. Fie poti folosi calculatorul de consum Restart Energy care se foloseste de marimea sediului tau pentru a estima un consum (si un cost ideal). 

Alternativ, poti verifica pe cea mai recenta factura de energie sau gaz, deoarece ele afiseaza in fiecare luna consumul taxat! 

Tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice – alte optiuni

Nu ai vazut inca oferta perfecta pentru tine in randurile de mai sus? Nu e o problema. Stim ca fiecare afacere are stilul (si implicit, consumul) ei unic. Asa ca nici nu ne asteptam ca trei oferte sa satisfaca nevoile tuturor. De aceea, suntem flexibili din acest punct de vedere. 

Ne-am propus sa colaboram cu fiecare client Restart pentru a identifica oferta cea mai avantajoasa pentru el. Astfel ca de multe ori, ea nu se numara printre ofertele-tip afisate mai sus. Daca simti ca niciunul din abonamentele de care am vorbit nu te reprezinta, da-ne un telefon! 

Sau si mai bine, lasa-ne numarul tau si te contactam noi cu o oferta personalizata dupa nevoile afacerii tale. In functie de consumul lunar aproximativ si de necesitatile specificate (de exemplu, ai nevoie doar de energie, sau si de gaz?), putem gasi impreuna cea mai buna solutie pentru toata lumea.

De ce ne-am obosi?

Pentru ca intelegem ca pentru o afacere nu foarte mare, o oferta de tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice, mai ieftine, chiar poate duce la o economie semnificativa. Si pentru ca doar impreuna putem iesi din groapa creata de pandemie, iar pentru a face asta, chiar nu se cade sa cerem preturi absurde pentru un serviciu de baza.

Hai sa ne auzim la un telefon!

Ne poti lasa numarul de telefon, chiar in chatul din coltul drept al ecranului si te contactam noi, sau poti cere o oferta personalizata pentru furnizarea de energie sau gaz, fie prin portalul online, fie prin e-mail. Iti vom raspunde in maxim 48 de ore, asa ca nu vei avea mult de asteptat. 

Si stai fara grija – aceasta oferta nu sugereaza in niciun fel ca tu trebuie apoi sa accepti aceste tarife de energie electrica si gaz pentru persoane juridice. Daca nu esti fericit si nu reusim sa ajungem la o oferta satisfacatoare pentru toata lumea, nu ti-o luam in nume de rau!