Ce motive ai pentru a schimba furnizorul de gaz?

schimba furnizorul de gaz

Desi este relativ simplu si nu implica in mod special foarte mult timp pierdut, intregul proces de a schimba furnizorul de gaz nu este neaparat ceva ce ne dorim sa facem. In fond, este vorba de strans informatii despre cele mai bune oferte in prima faza, apoi contactat diversi furnizori si cerut detalii despre cum decurge totul.

Dar, din nou, vorbim despre ceva ce multi evita sa faca. 

Motive? Pot fi multe. De fapt, in urmatoarele randuri vom incerca sa le aflam impreuna. 

Deci, ce te-ar face sa iti schimbi furnizorul de gaze?

Un pret mai bun

Ceva ne spunea ca acesta este principalul motiv. Si nu este deloc o surpriza, avand in vedere ca foarte multi consumatori au in vedere doar acest aspect atunci cand vine vorba de alegerea furnizorului de gaze. 

Piata romaneasca de furnizori de gaz natural este acum deschisa, permitandu-ti sa iti schimbi cu usurinta furnizorul, fie ca esti un consumator casnic sau persoana juridica. Cum ar fi daca ti-am spune ca la Restart Energy ofertele de gaz natural sunt pregatite special pentru nevoile tale?

Nu conteaza ca preferi sa platesti un abonament fix lunar sau exact cat consumi. Suntem flexibili si ne adaptam la tine. Iar pentru inceput ti-am pregatit trei oferte: 

  • Gaz FIX, cu un pret stabil de 620 lei pe an, abonament lunar si regularizare la maxim 6 luni
  • Gaz GO Avantaj, cu un pret stabil de 570 lei pe an si posibilitatea de a plati exact cat consumi si transmitere a indexului lunar
  • Gaz Business, un abonament personalizat dedicat consumatorilor business, cu un pret anual stabil, care iti permite sa economisesti pana la 15%

Un proces de schimbare cat mai simplu

Un alt motiv pentru care multi ajung sa aiba reticente cand vine vorba de a schimba furnizorul de gaz este intregul proces care trebuie parcurs in mod normal pentru a o face. Telefoane peste telefoane, documente, aprobari si mult timp pierdut. 

Stim ca timpul, in special, este una dintre cele mai pretioase resurse, pe care nu esti dispus sa o pierzi. Plecand de la aceasta idee am vrut sa facem procesul de schimbare al furnizorului de gaze cu Restart Energy mai usor decat ti-ai fi inchipuit. 

Mai exact, vorbim despre cativa pasi pe care trebuie sa ii parcurgi: 

  • Selectezi optiunile potrivite nevoilor tale
  • Alegi abonamentul pe care il doresti
  • Adaugi extraoptiuni, daca ai nevoie de ele
  • Completezi un formular cu datele tale personale. 

Si asta e tot. Mai departe ne ocupam noi, in timp ce tu poti sa te bucuri de timpul economisit.

Ca sa facem toata experiena de schimbare si mai placuta, nu este necesar sa faci vreo schimbare in ceea ce priveste instalatia de gaz sau contorul, dar nici sa ne vizitezi la sediu, totul desfasurandu-se online. 

Un departament de suport care chiar te ajuta

Stim cu totii cat de complicat poate fi sa iei legatura cu departamentul de suport al unui furnizor traditional de multe ori. Timpi de asteptare interminabili, meniuri incurcate, roboti care dau erori si, nu de putine ori, imposibilitatea de a gasi un raspuns. “Frustrant” poate fi cel mai bun cuvant pentru a descrie aceste… experiente. 

La Restart Energy facem lucrurile altfel. 

Ne dorim sa fim mai mult decat un simplu furnizor de gaz natural. Motiv pentru care iti punem la dispozitie toata expertiza noastra in domeniul furnizarii gazului natural, pentru a te ajuta sa iti rezolvi orice problema. 

Call Center-ul nostru este disponibil 24/7 pentru urgente. Iti raspundem in mai putin de 2 minute pe WhatsApp sau la telefon de luni pana vineri in programul 9-17, iar pe chat iti raspundem cat ai clipi pana la ora 20:00. Si ca sa facem totul sa sune si mai bine, iti oferim peste 20 de modalitati de plata a facturii si un cont de client unde poti gasi informatii despre consumul tau, facturi anterioare si multe altele. 

Ti-am spus ca facem totul putin mai altfel decat erai obisnuit. 

Daca cele trei motive enumerate mai sus sunt cele care te-ar face sa nu mai ai retineri cand vine vorba de a schimba furnizorul de gaz, atunci tot ce putem face e sa te invitam sa ne contactezi. Indeplinim toate aceste conditii si nu numai! In cateva momente, iti pregatim o oferta si te vei convinge ca merita cu adevarat decizia de a schimba furnizorul de gaz!

Related Posts