Scroll Top

Cum un racord improvizat la gaz a lăsat familii fără locuintă

racord improvizat
Cum un racord improvizat la gaz a lăsat familii fără locuintă

Vedem adesea cum un racord improvizat la gaz nenoroceste multe familii și le lasa pe drumuri. Ce trebuie sa invatam din aceste intamplari? Cum se produc astfel de evenimente nefaste? Cine este vinovat?

Vom expune o serie de cazuri și modul în care s-au declanșat în acest articol complet pentru siguranța ta, cât și a celor din preajmă.

Cel mai nou eveniment este explozia produsa pe strada Primaverii, Botoșani, unde un racord improvizat la aragaz a cauzat deflagratia din apartament. Primele rezultate ale anchetei ISU indică faptul că proprietarul, un bătrân de 71 de ani și-a făcut singur un racord la aragaz. A simțit miros de gaz, a pornit hota, moment în care blocul a sărit în aer.

Proprietarul ar fi asigurat aragazul pe gaz cu un manşon de cauciuc şi nu cu un inel de metal. 15 septembrie este ziua neagra, care a marcat pe viață locatarii blocului din Primăverii dar și martorii care au asistat la scena exploziei. Deflagrația a lăsat fără acoperiș peste 20 de oameni, iar mai multe persoane zac pe paturile de spital.

Tragedia s-a declansat din urmatoarele cauze

Șeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Cristian Amarandei, a afirmat ca  locatarii au simţit cu jumatate de ora inainte, un miros de gaz pe casa scării dar nu au apelat numărul de urgenţă 112.

De altfel, proprietarul a scos din priză detectorul de gaze din apartament, deranjat de sunetul pe care acesta îl scotea din cauza gazului emanat în casa.

Urmările neglijenței umane cand se utilizeaza un racord improvizat

Terorizați, cu ochii în lacrimi, locatarii blocului au venit să mai salveze din lucrurile agonisite o viață. Nimeni nu mai poate locui acolo, s-au refugiat la rude și sunt demoralizați. În doar câteva minute, întreaga lor viață a fost dată peste cap de un simplu racord improvizat la gaz și le este foarte greu să pornească de la început.

Restart Energy – pentru siguranta ta si a familiei !

Dorim sa fim un furnizor care te ajuta sa intri in contact cu informatii de calitate, care sa te ajute frecvent si sa iti iei masuri de precautie. Sa retinem ca orice racord la gaz in locuinta trebuie facut de un specialist, in conditii strategice si cu verificari o data pe an.

Restart Energy ONE SA furnizează energie electrică și gaz consumatorilor finali din România, în toate zonele de distribuție. Avem sediu în orașul tău? Avem peste 230 de locații în țară, verifică zona ta, chiar aici:  //restartenergy.ro/locatii/

Experiența de peste 8 ani ne oferă libertatea să vă oferim cele mai bune abonamente la energie și gaz, care îndeplinesc cu succes nevoile dumneavoastră.

Siguranta pe pretul facturat este data de procentul de 57% energie verde obtinuta si din productie proprie.

Suntem o echipă unită de specialiști care vă stă la dispoziție pentru a vă consilia la orice oră, și să ofere cele mai bune soluții de furnizare energie electrică și gaz.

Aici vezi abonamentul tau la gaz natural si electricitate

Related Posts