Cel mai ieftin gaz. Cum găsești furnizorul de gaze online potrivit?

#

Cel mai ieftin gaz. Cum găsești furnizorul de gaze online potrivit?

 Anul 2007 a însemnat startul pentru o nouă lege ce te ajută să ai un furnizor de gaze online în conformitate cu așteptările tale, fără prețuri ascunse, fără deranjamente și cu cea mai ieftina ofertă. Deci, tu ca și consumator, în mod legal poți controla prețul facturat de distribuitor către tine. Te bucuri de această liberalizare a pieței gazelor naturale până la 1 ianuarie 2020. Acum este momentul prielnic să faci schimbarea și să ai parte de prețurile cele mai bune și sigure.

Găsirea de gaz ieftin în România nu ar trebui să fie dificilă, din moment ce prețurile sunt transparente și există calculatoare online a ofertei în doar 5 minute. Acestea te ajută să vezi diferența de preț și de servicii extra, diferite față de actualul furnizor. Te poți convinge de diferențe și aici – oferta ta acum.

Tu controlezi totul – când alegi funizorul de gaze online

Îți protejezi casa împotriva creșterilor bruște la facturile de gaz natural, din clipa în care alegi să schimbi către o ofertă fixă chiar azi, pentru a-ți securiza costurile la energie.

Te-ai întrebat câți furnizori de gaz natural sunt în zona ta? Știi că nu e necesar ca furnizorul să fie din același județ cu tine? Deoarece acesta vorbește în numele tău, își utilizează cunoștințele profesionale pentru a negocia cu producătorii cel mai bun preț și îți oferă ție facturi mai mici,  fără estimări, fără abonament zilnic, dar cu o economie sigură de până la 20%.

 

Cum găsești furnizorul dorit?

Știi care furnizor oferă cea mai bună ofertă sau are cel mai avantajos plan? Singura modalitate prin care poți afla acest lucru este să demarezi o comparație.

De departe schimbarea către un furnizor de gaze online te ajută să scapi de birocrație, să nu mai stai la cozi sau să te enervezi că nu primești un răspuns clar. Să nu mai spunem că timpul de așteptare este de 3 ori mai mic față de metoda clasică. Noul furnizor de gaz se ocupă de tot pentru tine, contactează fostul furnizor și anunță schimbarea, tu trebuie să nu ai datorii și să faci o citire înainte și după schimbare ca să fie totul în regulă.

De știut:  Compararea furnizorilor de gaz este simplă și îți va lua câteva minute. Pentru a începe ai nevoie de: locație și consumul mediu pe lună.

 

Ce-mi poate oferi în plus un nou furnizor de gaze online?

Poate ai aceeași întrebare în minte și chiar ți-ai dori să citești o direcție în acest sens. Un nou furnizor îți va oferi o siguranța pe prețul facturat, economie vizibilă pe facturi, suport 24H din 24 pentru deranjamente tehnice sau de rețea și aplicație unde vezi consumul în timp real, cont de client, unde ai grafice și comparații de consum. De asemenea, înregistreză facturile anterioare, poți să plătești facturile neachitate și poți vedea orice informații de consum.  Cu siguranța vei fi încântat să afli că nu ai numai câteva modalități de plată, ci chiar 12 moduri, atât online, cât și offline. Află-le pe toate aici.

 

Ce spune viitorul pieței de gaz natural în România?

Dacă vrei să rămâi în piața reglementată, vei fi afectat de calendarul de creștere a prețurilor care prevede o majorare graduală până în 2020, cu până la 50%!

Proiectul de lege poate fi accesat chiar aici: HG 488/2015.

Pe scurt, un extras din lege: “Preţul de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă pentru clienţii casnici şi producătorii de energie termică, numai pentru cantităţile de gaze naturale utilizate la producerea de energie termică în centralele de cogenerare şi în centralele termice destinate consumului populaţiei, va fi reevaluat în urma unei analize, derulată până la sfârşitul lunii martie 2018, care să aibă în vedere o serie de elemente de influenţă, cum ar fi: condiţiile de piaţă, gradul de convergenţă cu preţul gazelor naturale înregistrat pe piaţa internă şi în Europa, diferenţele de curs.”

 

Restart Energy este furnizorul de gaze online cu cea mai bună ofertă!

Se spune că faptele vorbesc de la sine, iar prețul nu poate fi ascuns, de aceea nu vom încerca să spunem ceea ce nu oferim, ci lăsăm la latitudinea ta să te convingi de diferențe și să te aperi de prețurile la gaz natural care vor lua o turnură neașteptată dacă ești un jucător pe piața reglementată.

Un furnizor responsabil îți oferă: rapiditate în contractare și furnizare, comunicare deschisă și consultanță permanentă, inovație pe piața de energie și eficientizare.

Te invităm să ne cunoști și să vezi oferta ta la gaz natural, cât și energie electrică.

Vezi oferta detaliată ➽