Scroll Top

Cum faci o schimbare de furnizor la gaz natural pentru o factură mică

furnizor-gaz-natural-schimbare-furnizor

Cum faci o schimbare de furnizor la gaz natural pentru o factură mică

Din ce în ce mai mulţi oameni plătesc prea mult pentru gazul natural. Trebuie să ne informăm mai bine şi să punem capăt acestui fenomen. Ştii câţi furnizori de gaz sunt în zona ta? Procesul de schimbare furnizor la gaz este foarte simplu, contrar aparenţelor.

Ce paşi urmezi pentru o alegere reuşită

Pornind de la întrebarea: „Care este cel mai bun furnizor pentru mine?”, vom demonstra şi exemplifica modalitatea prin care compari furnizorii şi faci economie la factură.
În primă instanţă, este esenţial să ştii că pentru a afla un răspuns ferm, ai nevoie de o comparaţie între furnizori. Să accesezi calculatorul tarifar, introduci datele tale, locaţia, consumul şi afli imediat câţi bani economiseşti anual.

Pot exista multe gânduri care te pot opri să schimbi furnizorul de gaz şi să faci economie. Poţi fi nesigur că te poţi muta sau crezi că întregul proces este prea complicat şi îţi va consuma timp. Putem spune doar atât: nu-ţi fă griji. Mutarea către un nou furnizor nu costă, este gratuită, firma se ocupă de toate hârtiile necesare pentru tine. Noul tău furnizor de gaz va utiliza acelaşi sistem de măsurare a consumului, ţevi sau contor la fel ca fostul distribuitor. Gazul va continua să meargă pe întreg parcursul schimbării.

Firma are grijă să contacteze fostul furnizor de gaz ca să anunţe schimbarea în numele tău, deci nu pierzi timp cu acest pas, nu te stresezi, eşti susţinut. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci e să ai o ultimă citire a contorului înainte şi după schimbare ca să fii sigur că toate datele sunt corecte. Astfel, ultima factură, cât şi prima la noul furnizor sunt clare şi în concordanţă cu realitatea.

Cum se face că nu se va întrerupe gazul?

În momentul în care te racordezi la noul furnizor, instalaţia rămâne aceeaşi, singura diferenţă este suma plătită şi locaţia. Toţi furnizorii folosesc aceleași conducte pentru a ajunge la casa ta și ambii furnizori vor lucra împreună pentru a se asigura că nu suferiţi o întrerupere a alimentării. Schimbarea furnizorului de gaz este un simplu caz de modificare a numelui celui care te taxează şi preţul pentru kWh utilizat. Este la îndemână şi uşor de accesat.

Optează pentru o reducere sigură a facturii la gaz şi foloseşte banii economisiţi pentru tine. E plăcut să ştii că acum ai o oportunitate direct benefică ţie şi totul este legal.

Restart Energy te ajută să economiseşti în 4 moduri: energie electrică Restart SimpluFix, gaz natural RestartGaz, energie și gaz cu Restart Economiseşte X2 (gaz şi energie) şi oferta personalizată pentru consumatori juridici de energie electrică și gaz B4, B5, B6, A1 şi A2. Toate ofertele îţi garantează un preţ cu până la 20% mai mic, autocitire, flexibilitate şi siguranţă pe furnizare. Dacă te decizi să ai curent şi gaz de la acelaşi furnizor faci o alegere mult mai bună, deoarece obţii o dublă economie.
Pentru a te convinge de cele amintite anterior pentru ofertele combinate de gaz și energie electrică, pur și simplu accesează linkul nostru “afișează oferta” de mai jos.

Afișează oferta

Related Posts