Scroll Top

Gazul natural, mai ieftin de la 1 mai | Restart Energy

Gaz-natural-ieftin

Gazul natural, mai ieftin de la 1 mai

Ieftinirea tarifelor de distribuție a gazului natural pentru E.ON Distribuţie și Distrigaz Sud Reţele SRL România cu aproximativ 8,8% și respectiv 2,4% începând cu luna mai 2016, a rezultat într-o reducere a prețului de furnizare a gazului natural cu o medie de 1,5% pentru clienții finali.

“Având în vedere însă, că de serviciul de distribuţie beneficiază toţi clienţii noncasnici racordaţi la sistemele de distribuţie, scăderea tarifelor de distribuţie este un element care ar putea genera/determina şi o scădere a preţurilor de furnizare aferente pieţei concurenţiale, în funcţie de serviciile care fac obiectul contractelor de furnizare în regim negociat şi a condiţiilor contractuale”, afirmă ANRE.

În conformitate cu această ieftinire a prețurilor distribuitorilor, și tarifele Restart Energy pentru furnizarea gazului natural au scăzut începând cu această lună, atât pentru consumatorii casnici cât și pentru cei noncasnici. Dorim să menținem transparența în relația noastră cu clienții. Din acest  motiv, vă oferim prețuri de gaz mai ieftine ori de câte ori prețurile noastre de achiziție se micșorează.

Dacă încă nu ai aflat cum poți avea gaz natural mai ieftin, îți explicăm ce implică schimbarea furnizorului de energie chiar aici. Aceștia sunt pașii care trebuie urmați pentru a putea beneficia de prețuri mai mici la gaz natural.

  1. Ceri ofertă de la furnizor.
  2. Dacă ești mulțumit de aceasta, trebuie să oferi datele tale de contact noului furnizor urmând ca acesta să creeze un contract care va fi semnat de ambele părți.
  3. Odată semnat contractul, în termen de 21 de zile se va opera schimbarea furnizorului.

E simplu, rapid și gratuit!

Related Posts