Ügyfélszolgálat

Lépésről lépésre Önnel tartunk

A megfelelő bérlettel, 4 lépésben és 5 percben változtathat online

Mindig hasznos és naprakész információkat nyújtunk Önnek.

Itt találja a válaszokat a kérdésekre, a forgalmazó cégek által tervezett áramszünetekre vonatkozó információkra, a panaszkezelésről, a telefonszámok hibakereséséről és a fizetési módokról, amelyekkel rendelkezik.

ZÖLD SZÁM:
0800 41 00 40

VÉSZHELYZETEK GÁZ
Tel: 0749 225 457

VÉSZHELYZETEK ÁRAM
Tel: 0749 225 412

Az összes energiaszükségletet lefedjük.

HASZNOS DOKUMENTUMOK
Itt megtalálja a gáz- és energiaellátási szerződés elkészítéséhez szükséges összes dokumentumot. A szerződések, kérelmek és nyilatkozatok modelljei. Minden, amire szükséged van egy helyen, az Ön rendelkezésére áll.
myWorld PARTNER
A Restart Energy partner a myWorld-el. Ha Önnek van myWorld kártyája, visszanyeri a havi számlák költségének valamennyi százalékát. Tájékozódjon!
HASZNOS INFORMÁCIÓK
Legyen naprakész a Restartopedia blog legújabb üzeneteivel: hogyan lehet megtakarításokat, hasznos tippeket és legfrissebb híreket megtudni rólunk és jövőbeli terveinkről.
JOGSZABÁLYOK
Ebben a részben jogi információkat talál az energiaellátásról és a földgázról. Rendelkezésére bocsátjuk hogy konzultáljunk velük, bármikor szüksége van rájuk.
PANASZOK KEZELÉSE
Azt akarjuk, hogy minden megoldást elérhessen. Ezért ez az oldal végigvezeti Önt az esetleges panaszok megoldásának folyamatában. További információkért forduljon hozzánk telefonon vagy e-mailben.
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
A Restart Energy-nél szeretnénk, ha közel lenne minden lépéshez, és válaszoljon minden kérdésre. Ha a kérdés nem szerepel a listában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek.
ÁRAMKIMARADÁSOK
Ahhoz, hogy minden esetben elérjük Önt áramkimaradások esetén, itt megtalálhatja az ütemezett áramkimaradásokat az áramelosztó hirdetéseinek megfelelően.
FIZETÉSI MÓDSZEREK
Egyszerűsítjük Önnek a számlafizetési folyamatot. Nálunk több fizetési mód áll rendelkezésre, amelyek online és offline állapotban érhetők el, hozzáférhetők és minden ügyfél számára hasznosak.
Keresse meg az Önnek megfelelő módszert minden helyzetben.
HÁLÓZATI ZAVAROK
Ha észrevett egy problémát az energia- vagy földgázelosztó hálózattal vagy azok minőségével kapcsolatban, akkor biztosítjuk Önnek az egyes megyék tisztviselőinek közvetlen telefonszámát
Ha igényeli, a Restart Energy 24/24 segíteni tud Önnek ebben a folyamatban.

Lépésről lépésre Önnek tartunk.

ZÖLD SZÁM: 0800 41 00 40
Fax: 0356 414 173
ZÖLD SZÁM 24H
TEL: 0749 225 412
VÉSZHELYZETEK GÁZ 24H
TEL: 0749 225 457