Kik vagyunk?

Restart Energy ONE

Az Armand Group részeként már 2009 óta a piacon vagyunk megújuló energiákkal, a Restart Energy egy eltökélt vállalat, amely lényeges változást hoz az áramszolgáltatásban és a földgáz szolgáltatásban Romániában.

0
ÉVES TAPASZTALAT
0
TÖBB, MINT 30.000 ÜGYFÉL
0
MILLIÓ KWH
ZÖLDENERGIA
Mit szólna, ha tudná látni áramfogyasztását bárhol és bármikor és be tudná állítani bármikor és bárhol a riasztást és értesítést, amikor a fogyasztása meghalad egy bizonyos küszöböt? Az új vezeték nélküli mérőnkkel és telefonos alkalmazásunkkal ezeket mind meg tudja tenni. És mivel az egyik prioritásunk a közvetlen környezet, ezért velünk lehetősége van azt az energiát választani, ami 100%-os megújuló energiából származik. Tegye meg a lépést egy fenntarthatóbb jövő érdekében.
VEZETÉK NÉLKÜLI MÉRŐ ÉS TELEFONOS ALKALMAZÁS.
Mit szólna, ha tudná látni áramfogyasztását bárhol és bármikor és be tudná állítani bármikor és bárhol a riasztást és értesítést, amikor a fogyasztása meghalad egy bizonyos küszöböt? Az új vezeték nélküli mérőnkkel és telefonos alkalmazásunkkal ezeket mind meg tudja tenni.
FELSZERELÉS NÉLKÜL. KÖLTSÉGEK NÉLKÜL.
Maximális kényelmesség, nulla költségekkel. Az energia- vagy gázszolgáltatójának megváltoztatása egy olyanra, amelyikkel spórolni tud sosem volt egyszerűbb! Kérjen ajánlatot, és hogyha meg van elégedve, mi minden lépésért felelősek vagyunk az áttérésnél.
SPÓROLJON IDŐT ÉS SZABADULJON MEG A BÜROKRÁCIÁTÓL.
Mi megalkottuk a legmodernebb platformot ahol valós időben láthatod mennyi az áramfogyasztásod, kifizetheted az áram- és gázszámláidat és részesülhetsz 24/24 ügyfélszolgáltatásainkban. Kicserélné jelenlegi szolgáltatóját egy olyannal, akinek tényleg számítanak ígényei? Most csak 5 perc az egész!
CSÖKKENTSE LE AZ ENERGIA- ÉS GÁZSZÁMLÁK KÖLTSÉGEIT.
Belefáradt már a túl nagy számlákba, amikből nem ért semmit? Szeretne időt megtakarítani és hozzájárulni a környezetvédelemhez? Versenyképes árakat kínálunk és minden felszerelést, amire szüksége lehet, hogy kevesebb áramot fogyasszon.
HÁZTARTÁSOKNAK ÉS VÁLLALATOKNAK
A Restart Energy segít csökkenteni az energia- és gázszámla árát, átláthatóbb hozzáférést biztosít az energiafogyasztáshoz, és védi a bolygót a zöld és a megújuló energia felhasználásával.

Vízió és alapelvek

Hisszük, hogy a mi kezünkben van a döntés, amivel megjobbíthajuk az életünket úgy számunkra, mint a körülöttünk lévők számára is. Ezért olyan vállalatot hoztunk létre, amely átlátható hozzáférést biztosít a zöldenergiához minden román számára. Szeretnénk segíteni az embereknek, hogy megszabaduljanak a fölösleges bürokráciától, a régi és nehézkés módszerektől, melyekkel lemérték és áramfogyasztást és lecsökkentsék költségeiket. Az ötletünk onnan indult, hogy mi elégedetlenek voltunk azzal, ahogyan az áramszolgáltatónk kezelt minket és nem értettük a sok érthetetlen számlát, nagyon nehéz volt esztimálni a fogyasztást és a hónap végi kifizetendő összeget. Ezért lefektettük vállalatunk alapjait, amelyek pont ezeket ajánlják: olcsó energia és zöldenergia, vezeték nélküli mérő, és lehetőség arra, hogy valós időben kövesd a fogyasztásod a telefonodról és nulla bürokrácia.

Társadalmi felelősség

ALAPELVEK

Szeretnénk, ha egyre több román látná az ügyfél számára nyújtott és az ügyfélnek nyújtott szolgáltatás előnyeit. Feladatunk, hogy napi szinten javítsuk szolgáltatásaink minőségét egy jobb és biztonságosabb jövő felé. Ennek elérése érdekében folyamatosan tudatában vagyunk a piacon a legjövedelmezőbb megoldásoknak, és azt szeretnénk, hogy azok elérhetőek legyenek ügyfeleink számára. Az ügyfelek hangja a döntések alapja. Átlátható közösséget akarunk és megelégedettséget az általunk kínált szolgáltatásokkal. Nyitottak vagyunk a párbeszédre és a gyorsaságra, ami a problémák megoldását illeti. Hiszünk abban, hogy megvédjük a környezetet és mindannyiunk erejében a környezetvédelem hozzájárulásában. Ügyfeleinknek egyedülálló lehetőségeket kínálunk a jövőnk jobbátételéhez, megváltoztatásához.