Kik vagyunk?

Restart Energy ONE

Az Armand Group részeként már 2009 óta a piacon vagyunk megújuló energiákkal, a Restart Energy egy eltökélt vállalat, amely lényeges változást hoz az áramszolgáltatásban és a földgáz szolgáltatásban Romániában.

0
ÉVES TAPASZTALAT
0
TÖBB, MINT 30.000 ÜGYFÉL
0
MILLIÓ KWH

Vízió és alapelvek

Hisszük, hogy a mi kezünkben van a döntés, amivel megjobbíthajuk az életünket úgy számunkra, mint a körülöttünk lévők számára is. Ezért olyan vállalatot hoztunk létre, amely átlátható hozzáférést biztosít a zöldenergiához minden román számára. Szeretnénk segíteni az embereknek, hogy megszabaduljanak a fölösleges bürokráciától, a régi és nehézkés módszerektől, melyekkel lemérték és áramfogyasztást és lecsökkentsék költségeiket. Az ötletünk onnan indult, hogy mi elégedetlenek voltunk azzal, ahogyan az áramszolgáltatónk kezelt minket és nem értettük a sok érthetetlen számlát, nagyon nehéz volt esztimálni a fogyasztást és a hónap végi kifizetendő összeget. Ezért lefektettük vállalatunk alapjait, amelyek pont ezeket ajánlják: olcsó energia és zöldenergia, vezeték nélküli mérő, és lehetőség arra, hogy valós időben kövesd a fogyasztásod a telefonodról és nulla bürokrácia.

Társadalmi felelősség

ALAPELVEK

Szeretnénk, ha egyre több román látná az ügyfél számára nyújtott és az ügyfélnek nyújtott szolgáltatás előnyeit. Feladatunk, hogy napi szinten javítsuk szolgáltatásaink minőségét egy jobb és biztonságosabb jövő felé. Ennek elérése érdekében folyamatosan tudatában vagyunk a piacon a legjövedelmezőbb megoldásoknak, és azt szeretnénk, hogy azok elérhetőek legyenek ügyfeleink számára. Az ügyfelek hangja a döntések alapja. Átlátható közösséget akarunk és megelégedettséget az általunk kínált szolgáltatásokkal. Nyitottak vagyunk a párbeszédre és a gyorsaságra, ami a problémák megoldását illeti. Hiszünk abban, hogy megvédjük a környezetet és mindannyiunk erejében a környezetvédelem hozzájárulásában. Ügyfeleinknek egyedülálló lehetőségeket kínálunk a jövőnk jobbátételéhez, megváltoztatásához.