Pret kw 2017 corect la energie și gaz online: află etapele unui nou contract

pret kw 2017

Pret kw 2017 corect la energie și gaz online: află etapele unui nou contract

Ce este piața liberă?

Stii cum sa ai pret kw 2017 bun la energie si gaz chiar online? Etapele sunt foarte importante, de aceea le vom detalia in cele ce urmează.  Reține că la finalul 2017 piața se va liberaliza total și toți consumatorii vor fi scutiți de reglementarea ANRE. Ai șansa să alegi un furnizor dintre cei licențiați și să negociezi clauzele contractuale și prețul.

Protejează-te și obtine  pret kw 2017 potrivit tie

pret kw 2017

Citește, compară, întreabă și verifică dacă datele furnizorului sunt corecte. Vezi ce garanție îți oferă asupra prețului și care sunt beneficiile unice dobândite.

Evită să semnezi contracte trimise acasă de vechiul furnizor înainte să te informezi despre noile condiții și ce alternative de furnizare energie electrică și gaz natural mai bune și mai ieftine sunt pe piață.

Prima etapă – Investigare

Vezi cât îți reduce din factură noul furnizor, printr-un calculator online: //restartenergy.ro/cere-oferta-furnizor-energie-gaz/ – durează maxim 5 minute.

A doua etapă – Cunoaștere

După ce ai văzut economia, ce pret kw 2017 vei avea la energie si gaz online, serviciile premium din abonamentul ales vei trece la etapa următoare. Primești toate detaliile la adresa de email transmisă în cadrul platformei online. Dacă nu ai încărcat toate documentele, un operator te va contacta la telefon.

Dacă ai încărcat copia de buletin a titularului și factura recentă completă, vei primi prin e-mail contractul de furnizare întocmit conform datelor și specificațiilor introduse în aplicația de pe site.

Dacă ai nelămuriri, curiozități, probleme după acest proces, le poți trimite la [email protected], unde un operator îți va prelua modificarile și le va confirma pentru procesare.

Pret kw 2017 stabil la energie și gaz onlineenergie verde

A treia etapă – Schimbarea

 

Documentele necesare se află la noi. În termen de 21 de zile ne ocupăm de tot ce înseamnă schimbarea furnizorului de energie și gaz. Solicităm în scris portarea de la vechiul tău furnizor de energie sau gaz și urmărim obținerea aprobărilor necesare. Distribuitorul nu este schimbat și astfel nici instalația. Trebuie să-și respecte în continuare clauzele contractuale și să ofere servicii de mentenanță a rețelei. Intervenția ta în acest proces nu este necesară.

A patra etapă – Energie mai bună!

Fix atunci când contractul tău intră în furnizare în comunitatea Restart Energy, primești un email de bun venit, în care sunt specificate datele de acces pentru contul tău de client, atât din portalul online pentru clienți cât și din aplicația mobilă.

La orice moment, ne poți suna gratuit la 0800 41 00 40, prin e-mail la [email protected], Facebook, chat online sau WhatsApp. Aici ai acces la toate datele de contact Restart Energy: //restartenergy.ro/contact/.