La Restart Energy One

dorim sa oferim tuturor partenerilor nostri sansa sa castige impreuna cu noi din energie. Daca cunoasteti persoane sau societati comerciale care ar dori sa-si reduca costurile cu energia si doriti sa le oferiti o solutie noi va ajutam prin programul de afiliere.

Cum functioneaza ?

Foarte simplu, primul pas este ca dumneavoastra sa deveniti client Restart, dupa care va trimitem contractul de colaborare pentru afiliati unde aveti detalii referitoare la comisioane si bonusuri.

Dupa semnarea contractului

dumneavoastra ne recomandati clientii pe care-i cunoasteti, noi le facem oferta mai ieftina si daca accepta, dumneavoastra veti incepe sa castigati lunar o suma din consumul de energie al clientilor adusi. Toate datele referitoare la valoarea comisionului lunar vor fi disponibile pe contul dumneavoastra afiliat de pe platforma my.restartenergy.ro.

Pogramul de afiliere nu este disponibil in judetele in care s-a acordat franciza Restart cu exclusivitate teritoriala. Pentru a deveni membru afiliat va rugam sa trimiteti un email la adresa clienti@restartenergy.ro cu subiectul „Vreau sa devin afiliat” si in care sa mentionati:

  • NUMELE, ADRESA LOCULUI DE CONSUM
  • ABONAMENTUL DORIT
  • ATASATI COPIE DUPA C.I.(IN CAZUL PERSOANELOR FIZICE) SAU C.U.I.(IN CAZUL FIRMELOR)
  • COPIE DUPA ULTIMA FACTURA SI DUPA ACTUL DOVEDITOR SPATIU
Vrei să devii afiliat Restart Energy?
In scurt timp veti fi contactat de catre unul dintre operatorii Restart pentru completarea si finalizarea contractului de abonat afiliat. Mai multe informatii puteti obtine si la TEL VERDE 0800 41 00 40