Scroll Top

Renovare Salon Maternitatea Bega – Armand Group

maternitate bega

Salonul Elias din incinta maternitatii Bega a fost reabilitat si modernizat cu sprijinul Armand Energy

Singura companie cu capital integral privat din Timis care detine licenta de furnizare a energiei – Armand Energy a finalizat saptamana trecuta reabilitarea si modernizarea Salonului Elias din cadrul Maternitatii Bega. S-au alaturat actiunii de reabilitare si modernizare a salonului companiile – H-Instal si Electro MG Instal.

Lucrarile au inceput in 3 martie, au durat 6 saptamani si au constat in igienizarea si zugravirea salonului, inlocuirea tamplariei cu termopan, crearea unui grup sanitar cu wc in cadrul salonului, reabilitarea instalatiei sanitare, a instalatiei electrice si inlocuirea corpurilor de iluminat, investitia totala depasind 5500 de euro.

Actiunea initiata de Armand Doru Domuta – Directorul Armand Group, rezoneaza cu interesele pe termen lung ale companiei privind sustinerea si dezvoltarea unor domenii ca sanatatea si mediul, de importanta majora pentru evolutia societatii. “Speram ca modelul nostru de implicare sa fie preluat de catre mai multe companii si suntem deschisi la colaborari cu acestea. Multumim H-Instal si Electro MG Instal pentru implicare.” – afirma Armand Doru Domuta.

Producator de energie din surse regenerabile si furnizor de energie conventionala si regenerabila, Armand Energy ofera solutii experte, consultanta specializata, proiectare, instalare si echipamente profesionale in domeniu. Mediul inconjurator joaca un rol primordial in evolutia societatii, iar echipa Armand Enegy crede si actioneaza in sensul conservarii lui.